Murat Ülker'in oğlunu hangi şirket kaptı?

Murat Ülker'in oğlunu hangi şirket kaptı?

Türkiye'nin sayılı şirketlerinden olan Yıldız Holding'in patronu Murat Ülker'in oğlunu inovasyon üstadı kaptı!

Murat Ülker'in oğlunu hangi şirket kaptı?
16px
24px
29.06.2012 14:04
ABONE OLgoogle

Yıldız Holding Global İnovasyon Grup Başkanı Bilal Kaafarani, Koç Üniversitesi İşletme Bölümü'nde okuyan Yahya Ülker'i  Northstar'a transfer etti.

Şuanda Yıldız Holding'de Kurumsal İletişim'de Zuhal Şeker ile birlikte çalışan Yahya Ülker gelen teklif karşısında oldukça şaşırdı...

Hyatt Regency Hotel'de düzenlenen CEO Club toplantısına katılan Yahya Ülker ilk kez patronlardunyasi.com tarafından görüntülendi. Toplantı sonrasında uluslararası alanda 25 inovasyon ustasından biri olarak gösterilen Bilal Kaafarani, yakasındaki Northstar rozetini çıkartarak Yahya Ülker'in yakasına taktı.

Olay karşısında şaşıran Ülker, "Okul bitmeden iş teklifi aldım" dedi. Koç Üniversitesi'nde İşletme Bölümü'nde 1.nci sınıfta okuyan Yahya Ülker, "Dünyanın önde gelen inovasyon devlerinden birisinin elinden rozetini almak gurur verici" yorumunu yaptı. Yahya Ülker, "Önce görüntü sonra uygulama" yorumu yaptı. Kaafarani ise rozetini Yahya'ya takmasının özel bir nedeni olduğunu söyledi.

Toplantı sonrasında Ali Ülker, Bilal Kaafarani ve Yahya Ülker, Patronlardunyasi.com'a böyle poz verdi..

Not: Northstar Innovation, Bilal Kaafarani ile Murat Ülker'in ortak kurduğu şirket. 100 bin lira sermayeli şirketin ana ortağı Yıldız Holding. Şirketin ortakları arasında Ali Ülker ve Ahmet Özokur da yer alıyor..

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde