Murat Kalsın, İTO seçimleri için ofisi nerede açtı?

Murat Kalsın, İTO seçimleri için ofisi nerede açtı?

Murat Kalsın, seçim üssünü açmakla 640 bin üyeli Türkiye’nin en büyük odası İTO’da başkanlık yarışına girmek için kolları sıvıyor.

Murat Kalsın, İTO seçimleri için ofisi nerede açtı?
16px
24px
22.06.2022 08:02
ABONE OLgoogle

Dünya'dan Vahap Munyar'ın köşe yazısından alıntı

İSTANBUL Holding Yönetim Kurulu Başkanı, İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) İbrahim Çağlar dönemini Başkan Yardımcısı Murat Kalsın, “İstanbul Ticaret Odası seçim ekibi adına” ibaresiyle bir mesaj gönderdi.

Kalsın, İstanbul Ticaret Odası üyelerine hitaben hazırladığı mesajda önce yaklaşan seçimleri anımsattı:

- 2022 Kasım ayında ülkemizdeki tüm odalar ve borsalarla birlikte mensubu olduğumuz İstanbul Ticaret Odası’nın seçimlerini gerçekleştireceğiz.

İstanbul Kongre Merkezi’nde açtıkları ofise işaret etti:

-81 sektörde odamızı temsil edecek olan meclis ve komite üyelerini de seçeceğimiz bu süreç minvalinde, seçim üssü olarak İstanbul’un en güzide lokasyonlarından birinde yer alan Harbiye’deki İstanbul Kongre Merkezi’ni belirledik.

Ofisi iş dünyasının buluşma merkezi olarak gördüklerini bildirdi:

- Toplantı odaları, veri ve belge kayıt birimi, alanlarında uzman kadrolarla birlikte ofisimiz her türlü ihtiyacınıza uygun, adeta iş dünyamızın yeni bir buluşma merkezi gibi hizmetinizde olacak.

İTO üyelerine şu çağrıyı yaptı:

-  İTO meclis üyesi ve komite üyesi olmak, sektörünüzü temsil etmek, her türlü konuda bilgi ve destek almak için seçim ofisimize bekliyoruz. Bu süreçte sizlerle yol arkadaşlığı yapmak, birlikte yazacağımız yeni başarı hikayeleriyle çalışmak en büyük motivasyonumuzdur.

Yeni meclisle ilgili beklentisini şöyle dile getirdi:

- Sektörlerimizin ve firmalarımızın en güçlü şekilde temsil edildiği, iş dünyamızın sorunlarının ilgili makamlara kolaylıkla iletilebildiği, çözüm odaklı, dinamik bir meclis kuralım.

Mesajını şöyle noktaladı:

- İştirakleriyle, şubeleriyle ve projeleriyle İstanbul iş dünyasının en büyük temsilcisi olacak şeffaf, nitelikli, lider, üretken bir İTO’yu hep birlikte yeniden inşa edelim. Gelin İTO’yu hep birlikte yönetelim ve güçlendirelim.

Murat Kalsın, seçim üssünü açmakla 640 bin üyeli Türkiye’nin en büyük odası İTO’da başkanlık yarışına girmek için kolları sıvıyor.

İTO’nun mevcut Başkanı Şekib Avdagiç, yeni dönem için de adaylığını duyurmuş bulunuyor.

MURAT KALSIN KİMDİR?

Murat Kalsın, 1966 yılında Muş'ta doğdu. İngiltere'nin ve Avrupa'nın en ünlü okullarından London School of Economics'te aldığı İngilizce eğitiminin ardından, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezun oldu.

Eğitimine ABD'de devam eden Kalsın, Washington D.C. Georgetown Üniversitesi'nde İşletme ve İngilizce eğitim aldı. 1988 ile 2000 yılları arasında ABD, Avrupa ve Türkiye'de çeşitli sektörlerde ticaret ve sanayi ile uğraştı. 2001 yılında ise bugün hala İcra Kurulu Başkanı olarak görev yaptığı Arkon İnşaat'ı kurdu.

2009-2013 yılları arasında MÜSİAD'da Genel Başkan Yardımcılığı yapan KalsıN, İTO'da uzun süre başkan yardımcılığı yaptı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde