Murat Kalsın, İTO Başkanlığı'na aday mı?

Murat Kalsın, İTO Başkanlığı'na aday mı?

İstanbul Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kalsın'dan dikkat çeken görüşme...

Murat Kalsın, İTO Başkanlığı'na aday mı?
16px
24px
17.03.2022 17:04
ABONE OLgoogle

Oda, borsa ve birliklerde seçim heyecanı başladı. İstanbul Ticaret Odası'nda da kasım ayında seçim yapılacak. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, kasım ayında yapılacak seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı. Avdagiç'e ilk destek bağlı bulunduğu MÜSİAD'dan geldi. 

Seçimler için Bayrampaşa Tekstilci İşadamları Derneği (BATİAD) Başkanı Bekir Taner Ateş de aday olduğunu açıklamıştı.  İTO Başkanı Şekib Avdagiç’e kimler rakip?

Başkanlık için adı geçenlerden birisi de İstanbul Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kalsın. Kalsın, İTO'nun eski başkanlarından Murat Yalçıntaş'dan destek almak için ziyaret yaptı.

Kalsın'ın sosyal medyasından yapılan açıklamada, "İstanbul Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kalsın, Yönetim Kurulu Üyeleri ve holding üst yöneticileri tanıtım ve araştırma ziyaretleri kapsamında, BMC Otomotiv CEO’su Sayın Murat Yalçıntaş’ı ziyaret ederek karşılıklı işbirliği imkanlarını konuştular." diye mesaj atıldı.

İTO'da saflar belirleniyor

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde