Muharrem Sarıkaya’ya 2 ay, Sevilay Yılman sonsuz

Muharrem Sarıkaya’ya 2 ay, Sevilay Yılman sonsuz

Muharrem Sarıkaya, attığı tokattan iki ay sonra yazılarına geri döndü. Bir diğer HaberTürk yazarı Sevilay Yılman ise Bakan Nebati ile yaptığı röportaj sonrası üç aydır yazı yazmıyor.

Muharrem Sarıkaya’ya 2 ay, Sevilay Yılman sonsuz
16px
24px
12.04.2022 08:25
ABONE OLgoogle

HaberTürk’te Muharrem Sarıkaya’nın yazılarına iki ay sonra başlamasına karşın, Sevilay Yılman’ın üç aydır yazı yazmaması dikkat çekti. 

Muharrem Sarıkaya Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'le yaptığı röportaj sırasında İHA muhabiri  Ahmet Demir'e 20 Aralık tarihinde tokat atmıştı. Muharrem Sarıkaya görüntülerin ortaya çıkmasının ardından HaberTük’teki yazılarına ara vermişti. Sevilay Yılman da Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati ile yaptığı söyleşi sonrası 13 Aralık’tan bu yana yazı yazmıyor.

23 Ocak’ta Odatv’den Uğur Can Biçer’e konuşan Sevilay Yılman, “Tatildeyim. Birikmiş izinlerimi kullanıyorum" demişti. 

Bakan Nureddin Nebati’nin Sevilay Yılman'a verdiği demeçte yer alan, "Karamsar tablo çizenler var. Hiçbir şekilde bize inanmayanlar. Onlara diyorum ki; Sen maaş alıyorsun. En fazla neyini kaybedersin? Enflasyonun altında ezilirsin. Ama ben bütün varlığımı kaybederim bu iş düzelmezse eğer..." ifadeleri tepki toplamıştı.

Sevilay Yılman'ın köşe komşusu Fatih Altaylı da söz konusu söyleşinin aslında bir röportaj olmadığını, Sevilay Yılman ile Nureddin Nebati arasında geçen dostane bir konuşma olduğunu iddia etmiş, Bakanın izni alınmadan yayımlandığını ileri sürmüştü. 

SOYLU İLE MAHKEMELİK OLDU

Sevilay Yılman 11 Haziran 2021 tarihinde başladığı “pandora” başlıklı yazıları nedeniyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile de mahkemelik olmuştu. 

Süleyman Soylu, Sevilay Yılman hakkında “Kamu görevlisine hakaret ve iftira” ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuş, mahkeme ise kovuşturmaya yer yok kararı vermişti. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde