Muharrem İnce: İstesek bir günde toplardık

Muharrem İnce: İstesek bir günde toplardık

Cumhurbaşkanı adaylığı başvurusu için imza kampanyasında 100 bin imza toplamayı başaran Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, parti merkezinde açıklamalarda bulundu. İnce, "İstesek bir günde toplayabilirdik. Her şey planladığımız gibi oldu" dedi.

Muharrem İnce: İstesek bir günde toplardık
16px
24px
25.03.2023 15:44
ABONE OLgoogle

Memleket Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, saat 17:00 itibariyle 100 bin imzaya ulaşarak resmen Cumhurbaşkanı adayı oldu.

Muharrem İnce, parti merkezinde düzenlediği basın toplantısında konuştu.

Kendisi için imza atanlara teşekkür eden İnce, "Her türlü engellemeye baskıya iftiraya papuç bırakmadık. Ben imza verenleri kutluyorum ve diyorum ki o seçim kurulundan size verilen örneği saklayın. O Türkiye'nin demokrasi belgesidir." dedi.

"İSTESEK İLK GÜN TOPLAYABİLİRDİK"

İnce, düzenlediği basın toplantısında, "İstesek ilk gün toplayabilirdik. Toplasaydık AKP'liler yardım ediyor diyeceklerdi. Her şey planladığımız gibi oldu. 1 saatlik gecikmemiz var" ifadesini kullandı.

"Nezaketin kaybolduğunu gördüm" diyen İnce, "2018'de adaydım; 'Sayın Akşener'e, Karamollaoğlu'na imza verin dedim. Bu centilmenliği bekledim, hiçbirini göremedim. Sadece engelleme gördüm." diye konuştu.

PAZARLIK İDDİALARINI YALANLADI

Millet İttifakı veya CHP yetkilleri ile görüşmediğini belirten Muharrem İnce 'pazarlık' iddialarını da yalanladı.

Muharrem İnce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Teşekkürler Türkiye, Teşekkürler Memleketin Güzel İnsanları, Teşekkürler Evlatlarım. 100 bin imza TAMAM Rehavet yok, pazartesi saat 20.00’ye kadar imza vermeye DEVAM." ifadelerini yazdı.

Listenin güncel hali şöyle:

Muharrem İnce: 100 bin 117

Muhammed Ali Fatih Erbakan: 69 bin 151 (Adaylıktan çekildi)

Sinan Oğan: 58 bin 045

Doğu Perinçek: 19 bin 667

Yakup Türkal: 2 bin 392

Erkan Trükten: 1511

Tevfik Ahmet Özal: 1001

İrfan Uzun: 663

Halil Murat Ünver: 360

Hilmi Özden: 325

Davut Turan: 99

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde