Muğla Büyükşehir Belediyesi 70 itfaiye eri alacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi 70 itfaiye eri alacak

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla 70 itfaiye eri alacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 70 itfaiye eri alacak
16px
24px
06.09.2020 20:22
ABONE OLgoogle

Belediyenin Resmi Gazete’de yayımlanan ilanına göre, başvuru formu kurumdan veya belediyenin www.mugla.bel.tr internet adresinden temin edilecek.

Adaylar, sözlü ve uygulamalı sınava katılabilmek için; 12-16 Ekim 2020 tarihleri arasında mesai bitimine kadar, istenen belgelerle birlikte, sağlık personeli gözetiminde boy ve kilo ölçümü yapmak üzere Belediyenin İtfaiye Dairesi Başkanlığı içinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğüne ait başvuru masasına şahsen müracaat etmeleri gerekiyor.

Sözlü ve uygulamalı sınav 2-11 Kasım 2020 tarihleri arasında Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı yerleşkesinde yapılacak ve sınavlar saat 09.00'da başlayacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde