Motor kazası geçiren Acun Ilıcalı ameliyat olacak

Motor kazası geçiren Acun Ilıcalı ameliyat olacak

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, kızı Banu Ilıcalı ile birlikte motosiklet kazası geçirdi. Hemen Liv Hospital Vadistanbul hastanesine kaldırılan Acun Ilıcalı ameliyat olacak.

Motor kazası geçiren Acun Ilıcalı ameliyat olacak
16px
24px
20.09.2022 04:56
ABONE OLgoogle

Sarıyer'de döneceği istikameti kaçırıp sola manevra yapan bir araç, ünlü yapımcı Acun Ilıcalı ve kızı İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun Kolu'nun üzerinde bulunduğu motosiklete çarptı.

Acun Ilıcalı motor kazası geçirdi, hastaneye kaldırıldı

Dün ilk Patronlardunyasi.com'un yazdığı olay Saat 17.30 sıralarında Sarıyer Kemerburgaz Caddesi'nde yaşandı. Recep K. idaresindeki hafif ticari araç, döneceği istikameti kaçırıp sola doğru manevra yaptığı sırada Ilıcalı’nın kullandığı plakalı motosiklete çarptı.

ACUN VE KIZI YARALANDI

Kazada motosikletten düşen Acun Ilıcalı ve kızı İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun hafif şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Polis ekiplerinin yaptığı testte ise sürücü Recep K.'nın alkolsüz olduğu belirlendi. Sürücü Recep K. polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü. Kazayla ilgili ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Ünlü televizyoncu, 1994 yılında Bağdat Caddesi'nde ağır bir motosiklet kazası geçirmişti.

KOLUNDA KIRIK TESPİT EDİLDİ

Gelen ilk bilgilere göre Ilıcalı'nın karşı tarafından seyir halinde olan bir araçla çarpıştığı ve çarpmanın etkisiyle kolunda kırık oluştuğu öğrenildi.

ANNE VE BABASINI DA TRAFİK KAZASINDA KAYBETMİŞTİ

Acun Ilıcalı anne ve babasını trafik kazasında kaybetmiş, kızının vücudunda da 18 kırık oluşmuştu.

Bu kazadan sonra yoğun bir travma geçirerek bir yıl boyunca evden çıkmayan Ilıcalı sonrasında eşinden de boşanmıştı.

2019'DA DA TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

Ilıcalı, 2019 yılında da lüks spor otomobiliyle otobanda seyir halindeyken aracının lastiği patlaması sonucunda kaza geçirmişti. Kazayı yara almadan atlatan Ilıcalı, "Talihsiz bir trafik kazası geçirdim. Sağlık durumum çok iyi. Arayan soran herkese teşekkürler, sevgiler" açıklamasını yapmıştı.

AMELİYAT EDİLECEK

Kolu kırıldığı öğrenilen ünlü yapımcının son durumuyla ilgili açıklama Hull City kulübünün resmi hesabından yapıldı. 

Ilıcalı'nın 30 Eylül'de ameliyat edileceğinin belirtildiği açıklamada, "Kazada kolunda kırık olan başkanımız Acun Ilıcalı, salı günü ameliyat olacak. Acun'a ameliyatının hayırlı olmasını ve acil şifalar diliyoruz" denildi.

FENERBAHÇE BAŞKANI ALİ KOÇ'TAN ZİYARET

Kaza haberini alan Acun Ilıcalı'nın yakınları hastaneye akın etti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile çok sayıda sanatçı hastaneye gelenler arasında yer aldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde