Moda ve sanat şehri Milano, bugün büyük bir patlama ile sallandı

Moda ve sanat şehri Milano, bugün büyük bir patlama ile sallandı

Bugün İtalya'nın Milano kentinde büyük bir patlama meydana geldi. Yaşanan patlama sonrasında etraftaki birçok araç alev aldı.

Moda ve sanat şehri Milano, bugün büyük bir patlama ile sallandı
16px
24px
11.05.2023 18:32
ABONE OLgoogle

Ali HEPKON

Moda ve sanat denince akla gelen ilk şehir olan Milano, bugün erken saatlerde bir patlama ile sallandı. Olay yerine ilk varan haber ajanslarından biri ise Patronlar Dünyası’nın muhabirleriydi.

MİLANO’NUN MERKEZİNDE BÜYÜK PATLAMA

Olay yerindeki polis memurlarının verdiği bilgi üzerine facianın sebebinin oksijen tüpleri taşıyan bir tırın patlaması olduğunu öğrendik. Patlamanın yaşandığı semtte oluşan kaos Milano’nun merkezinde hayatın durmasına neden oldu.

Patlama sonrasında kimse hayatını kaybetmedi fakat tırın sürücüsüyle beraber beş kişi çok ağır yaralanmış durumda. Patlama sonrası yüksek sayıda emniyet görevlisi ve itfaiye olay yerine sevk edildi. An itibariyle patlamanın yol açtığı yangın kontrol altına alınmış durumda.

Olay yerine varan emniyet birimleri patlamanın yaşandığı caddeyi halka kapattı. Yakınlardaki bir kreş ve huzurevi de ayrıca tahliye edildi. Patlama sırasında içinde öğrenciler bulunan kreş şans eseri herhangi bir zarar görmedi. Tahliye sonrasında konuştuğumuz öğretmenler, patlama olduğunda çok yüksek bir ses duyduklarını ve bu sesin öğrenci ve öğretmenler arasında büyük bir korkuya yol açtığını fakat sonuçta kimsenin yaralanmadığını söyledi.

Tahliye edilen binaların ne zaman tekrar kullanıma açılacağı sorusu henüz emniyet birimleri tarafından cevaplanmadı. Patlama sonrasında Milano’nun Pier Lombardo Caddesi’nde hayat durmuş durumda.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde