Mobildev Şirketler Grubu'na yeni CEO

Mobildev Şirketler Grubu'na yeni CEO

Levent Kocatürk Mobildev Şirketleri Grubu’na CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi Olarak Atandı.

Mobildev Şirketler Grubu'na yeni CEO
16px
24px
26.05.2014 14:51
ABONE OLgoogle
Toplu Mesajlaşma, Araç Takip, M2M, Mobil Ödeme alanlarında firmaların ihtiyaçlarına uygun çözümler sunan Mobildev Grubu, Levent Kocatürk’ü Grup CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak atadığını açıkladı.

Levent Kocatürk yeni görevinde, Mobildev Grubu’nun faaliyet gösterdiği alanlardaki, stratejik iş geliştirme çalışmalarına ve iş ortaklığı yapısının geliştirilmesine önderlik edecek. 

Kocatürk, kapsamlı deneyimiyle Mobildev Grubu’na satış, operasyon, pazarlama ve iş geliştirme alanlarında büyük deneyim katarak, pazarlama, satış ve müşteri döngüsünü modernize etmeye yardımcı olacaktır.

Kocatürk’ün, önde gelen global telekom çözüm sağlayıcılarındaki geçmiş tecrübeleri ve önde gelen telekom operatörlerine destek sunmadaki uzmanlığı, Mobildev’in süregelen büyüme ve genişlemesine büyük katkı sağlayacak.

Levent Kocatürk’ün Telekom sektöründeki 21 yıllık deneyimi; üst düzey yöneticilik ve önde gelen Telekom operatörlerini destekleyen lider teknoloji sağlayıcılarında satış ve iş geliştirme tecrübelerini içermektedir. 

KOCATÜRK, Mobildev Şirketler Grubu’na katılmadan önce yurtiçi ve yurtdışı mobil operatörlere yazılım tabanlı platformlar tedarik eden TELENITY firmasında Satış ve İş Geliştirme’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini yürütmüştür. Daha öncesinde AVEA distribütörü VEGATEL’in Genel Müdürlüğü görevini ve kendi firmaları olan, SIEMENS GmBH’nin M2M ürünlerinin distribütörü COMMPLETE ile Siemens Mobile’a danışmanlık hizmeti veren LK İletişim ve Danışmanlık firmalarının yönetimini yapan KOCATÜRK, COMMPLETE’den önce de SIEMENS Mobile, ERICSSON Türkiye ve KAREL Elektronik’te satış ve yönetim pozisyonlarında görev almıştır

Evli ve 1 kız çocuğu babası olan Levent KOCATÜRK, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nden aldığı Yöneticiler için İşletmecilik Yüksek Lisans (Executive MBA) derecesinin yanı sıra, aynı üniversitenin Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden Telekomünikasyon alanında Yüksek Lisans ve Lisans derecelerine sahiptir. 

Mobildev Grubu Hakkında



2002 yılında kurulan grup, GSM ağlarının sunmuş olduğu teknolojileri iş hayatına dahil etmek adına;

- Toplu Mesajlaşma ve Mobil Pazarlama alanında 360 derece Mobil İletişim hizmeti sunmak amacıyla Mobildev markasını,

-   Mobil Ödeme sistemlerini günlük yaşamın bir parçası haline getirmek amacıyla Mobilepax markasını,

-   Araç Takip Sistemi daha çok firmanın daha uygun fiyatlarla kullanması amacıyla Devtakip markasını, yarattı. 

Bu markalar, sundukları çözümlerle farklı ihtiyaçlara yönelik kullanımları esas alırken; sektörlere özel çözümler, zengin API hizmeti, mobil uygulamalar, office eklentileri, masaüstü, web ve sunucu tabanlı yüksek performanslı ürünler ile oldukça geniş bir kitleye hitap etmektedir. 

Mobildev Grup Şirketleri, bugün 250 çözüm ortağı ile 23 bini aşan kurumsal firmanın tercihi olmuştur.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde