Milyonluk mal varlığına tedbir konan Haydar Baş: Beni bir oyunun içine çekmek istiyorlar

Milyonluk mal varlığına tedbir konan Haydar Baş: Beni bir oyunun içine çekmek istiyorlar

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, mal varlığına tedbir konması ve yurt dışına çıkış yasağına ilişkin mahkeme kararı sonrası açıklama yaptı.

Milyonluk mal varlığına tedbir konan Haydar Baş: Beni bir oyunun içine çekmek istiyorlar
16px
24px
08.08.2018 06:45
ABONE OLgoogle

Baş, "Devam eden davanın tutanak kayıtlarının dosya içeriğine ve aslına aykırı şekilde basına yansıması, bir kez daha büyük bir oyunun içine çekilmek istendiğimizi gösteriyor" dedi.

"Mustafa Eraslan'ın ortaya koyduklarının tamamı yalandır ve iftiradır" diyen Prof. Dr. Haydar Baş, "Genel Başkanı olduğum Bağımsız Türkiye Partisi'nin bu gayeler istikametinde program yapmadığı il ve ilçe kalmamıştır. Bu süreçte dava dosyaları 20 bin sayfaya ulaşan iftira ile dolu oyunlara alet edilmek istendik. Hepsinden alnımızın akı ile çıktık" dedi.  Haydar Baş'ın mal varlığına el konuldu, 10 yıl hapsi isteniyor

HUKUKUN DIŞINA ÇIKMAYIZ

BTP lideri Prof. Dr. Baş yazılı açıklamasının devamında "Hukukun dışına çıkmayız. Haber konusu edilen Dr. Mustafa Eraslan ile aramızdaki ihtilafta da adalet mutlaka yerini bulacaktır. Ancak bazı mihraklar, tutanakları basına sızdırmanın suç olmasına rağmen karşılığını kendilerinin bildiği menfaatlerle bu suçu işlemeyi göze alarak bizlerin ifadelerini çarpıtarak basına yansıtmıştır" ifadelerini kullandı.

TEZGAH KURGULANDI

Yargı süreci devam ettiği için dava konusu ve içeriği hakkında bilgi vermeyi uygun görmediklerini kaydeden Prof. Dr. Baş, "Devam eden davanın tutanak kayıtlarının dosya içeriğine ve aslına aykırı şekilde basına yansıması, bir kez daha büyük bir oyunun içine çekilmek istendiğimizi gösteriyor. Büyük Türk milleti şahsımı ne bir dava dosyasıyla, ne de basit oyunlarla tanıyacak. Zaten Mustafa Eraslan'ın ortaya koyduklarının tamamı yalandır ve iftiradır" diye konuştu. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde