Milyarderler Bodrum'a demir attı: Kraliyet Ailesi geldi

Milyarderler Bodrum'a demir attı: Kraliyet Ailesi geldi

milyarder işadamı Sten Warborn, kraliyet ailesinden Prens Daniel ile Prenses Victoria’yla birlikte tarifeli uçakla Bodrum’a geldi.

Milyarderler Bodrum'a demir attı: Kraliyet Ailesi geldi
16px
24px
21.06.2016 12:47
ABONE OLgoogle
İsveç’te mücevher sektöründe faaliyet gösteren milyarder işadamı Sten Warborn, kraliyet ailesinden Prens Daniel ile Prenses Victoria’yla birlikte tarifeli uçakla Bodrum’a geldi.

Warborn’a ait 200 milyon dolarlık yata geçen grup, ardından tatillerini geçirmek üzere Ege Denizi’ne açıldı.

İsveç’in mücevher pazarında lider konumunda bulunan İduna Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Sten Warborn, Kraliyet ailesi üyelerinden Prens Daniel, Prenses Victoria ve kızı 6 yaşındaki Emma ile birlikte dün akşam saatlerinde tarifeli uçakla Milas- Bodrum Havalimanı’na geldi. VIP üç minibüse binen, 6’sı koruma, toplam 20 kişilik grup, Bodrum Kara Ada açıklarında bekleyen süper lüks yata geçti.

Warborn’a ait 200 milyon dolar değerindeki, 63 metre uzunluğunda olan süper lüks ’Lady Britt’ adlı yat demir alarak, Bodrum kent merkesine altı mil uzaklıktaki Kisebükü Koyu’na hareket etti. Koyda demirleyen yattan inen Warborn ve Prens Daniel, su kayağı yaptı. Emma’nın ise korumalar eşliğinde kanoya bindiği görüldü.

İsveç ve Finlandiya’da 200’ün üzerinde mağazası ve 1200 çalışanı bulunan İduna Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Sten Warborn da önce denize girdi ardından İsveç meclisinden politikacıların da bulunduğu belirtilen konuklarla sohbet etti.

Bu sabaha karşı Bodrum’dan demir alan Warborn ve konukları, Fethiye Ölüdeniz’e demirledi.

ÜNLÜ OYUNCU DA O YATLA TATİL YAPMIŞTI

İsveçli milyarder Sten Warborn’a ait yat, haftalık 475 bin Euro’ya kiralık olarak da hizmete sunuluyor. Geçen 4 Haziran’da yatı kiralayan ABD’li ünlü oyuncu Andrew Garfield, sevgilisi Emma Stone’la Ege’de tatil yapmıştı. (Hürriyet)
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde