Milyarder iş insanının uçağı düştü; 8 kişi öldü

Milyarder iş insanının uçağı düştü; 8 kişi öldü

İtalya'nın Milano kentinin bir banliyösünde küçük motorlu uçak, bir ofis binasına girdi. 

Milyarder iş insanının uçağı düştü; 8 kişi öldü
16px
24px
04.10.2021 08:49
ABONE OLgoogle

 

İtalya'nın Milano kentinde Rumen iş insanı Dan Petrescu'nun kullandığı uçak kalkıştan kısa süre sonra düştü. Uçaktaki 8 kişiden kurtulan olmadı. Ölenler arasında Petrescu'nun yanı sıra eşi, oğlu ve aile dostlarının bulunduğu öğrenildi.

 

İtalyan medyasına göre pazar günü kaza yapan uçağı 68 yaşındaki Rumen gayrimenkul devi Dan Petrescu uçuruyordu.

Haberlere göre, 68 yaşındaki milyarder Dan Petrescu'nun kullandığı tek motorlu Pilotus PC-12 model uçak, Milano Linate havaalanından yerel saatle 13.00 civarında, kalkışından kısa süre sonra henüz belirlenemeyen sebeple San Donato ilçesindeki kullanılmayan bir binanın üstüne düştü.

Corriere della Sera ve AGI'ye göre kazada Romanya'nın en zengin isimlerinden Petrecu'nun eşi ve oğlu da hayatını kaybetti. İtalyan bir iş insanı olan Filippo Nascimbene ve ailesinin de kazada öldüğü aktarıldı. 

Savcılar, kazanın nedeni ile ilgili kesin bir açıklama yapmak için erken olduğunu ifade ederken, kara kutunun ise incelenmek üzere alındığını ifade etti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde