Milletvekilli maaşlarına ilk 6 ay için yüzde 30 zam!

Milletvekilli maaşlarına ilk 6 ay için yüzde 30 zam!

AK Parti MKYK üyesi Tayyar, sosyal medya adresinden, "Vekil maaşlarına sadece ilk 6 ay için %30.5 zam yapılacak." diye yazdı

Milletvekilli maaşlarına ilk 6 ay için yüzde 30 zam!
16px
24px
09.01.2022 12:26
ABONE OLgoogle

AK Parti MKYK üyesi Tayyar, sosyal medya adresinden "Özellikle sözüm muhalif vekillere" diyerek “Madem zor dönemden geçiyoruz, iktidarla el ele verin, 2022 zammından feragat edin” çağrısında bulundu.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Şamil Tayyar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla muhalefete bir çağrıda bulundu.  AK Partili Elitaş isyan etti: Sadece milletvekilleri enflasyon farklarından faydalanamıyor

Tayyar, yaptığı paylaşımda "Özellikle sözüm muhalif vekillere. Cumhurbaşkanı maaşına 2022 için toplam yüzde 14.4 zam yapıldığında kıyamet kopardınız. Şimdi maaşlarınıza sadece ilk 6 ay için yüzde 30.5 zam yapılacak. Madem zor dönemden geçiyoruz, iktidarla el ele verin, 2022 zammından feragat edin. Ne dersiniz" dedi.

Şuanda bir milletvekilinin maaşı 25 Bin TL. Yüzde 30.5 zam gelirse vekiin maaşı 33 Bin TL'ye yaklaşacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde