Migros'tan alınan Banvit tavuğunun içinden idrar torbası çıktı!

Migros'tan alınan Banvit tavuğunun içinden idrar torbası çıktı!

Instagram'da yayın yapan "Denetle" sayfasına gelen bir ihbara göre, Migros marketinden alınan Banvit marka tavuğun içinden ne olduğu anlaşılmayan bir madde çıktı.

Migros'tan alınan Banvit tavuğunun içinden idrar torbası çıktı!
16px
24px
07.02.2020 13:45
ABONE OLgoogle

Marketlerde satılan yiyecek ve içeceklerin içerisinden çıkanlar şok etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde de Cappy meyve suyunun içerisinden anlamlandırılamayan bir madde çııkmıştı.

Söz konusu olay sosyal medyada çokça tartışılırken meyve suyunun içerisinden çıkan ilginç maddeye "cappy canavarı" adı verilmişti

İDRAR TORBASINDA UNUTULMUŞ

Şimdi de Migros marketlerinde satılan Banvit marka tavuğun içinden çıkan garip madde sosyal medyaya taşındı. Instagram'da gıda üzerinde paylaşımlar yapan "Denetle" sayfasına ulaşan ihbardan sonra konunun hassasiyeti daha iyi anlaşıldı. 70 binden fazla takipçiye sahip sayfaya gelen ihbar ise şu şekilde:

Bu #GıdaŞikayeti tarafımıza; "Dün akşam Migros'tan aldığım Banvit marka bütün tavuğun içinden yeşil bir şey çıktı. Markete iade ederken idrar torbasının içinde unutulduğunu söylediler." ifadeleriyle gelmiştir.

CAPPY TOPLATILMIŞTI

Cappy Meyve suyunda yaşanan skandalın ardından yine denetle.com.tr üzerinden paylaşılan habere göre ürünün piyasadan çekildiği ifade edilmişti. Tavuğun içerisinden çıkan anlamlandırılamayan maddeden sonra Banvit'in de benzer bir karar alması bekleniyor

Kaynak: Denetle.com.tr

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde