Metin Yurdagül MÜMSAD Onursal Başkanlığı'na seçildi, ilk tebrik Murat Ülker'den geldi

Metin Yurdagül MÜMSAD Onursal Başkanlığı'na seçildi, ilk tebrik Murat Ülker'den geldi

Mutfak Ürünleri ve Margarin Sanayicileri Derneği’nin 15. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, 15 - senedir başkanlık görevini icra eden Metin Yurdagül onursal başkan unvanını alırken, son 5 senedir MÜMSAD Genel Koordinatörlüğünü yerine getiren Gıda Mühendisi Ebru Akdağ ise yönetim kurulu başkanı oldu.

Metin Yurdagül MÜMSAD Onursal Başkanlığı'na seçildi, ilk tebrik Murat Ülker'den geldi
16px
24px
15.01.2022 21:01
ABONE OLgoogle

Dondurulmuş ürünler, bitki ve meyve çayları, margarin, toz gıdalar ve kuru çorbalar gibi son dönemlerde hızlı bir biçimde büyüme gösteren gıdaların üreticilerini çatısı altında toplayan MÜMSAD’ın 15. Olağan Genel Kurulu, İstanbul’da gerçekleştirildi. Genel kurulda seçilen yönetim kurulunun kendi içinde yaptığı toplantısında, başkan olarak Ebru Akdağ belirlendi

METİN YURDAGÜL’E ONURSAL BAŞKANLIK UNVANI

Yeni yönetimin seçilmesinden sonra 2004 senesinde MÜMSAD’ın kurucu üyeleri arasında bulunan ve tam 15 senedir başkanlık görevini icra eden Metin Yurdagül’e de onursal başkanlık plaketi takdim edildi.

Plaketi veren Yıldız Holding CEO’su Mehmet Tütüncü, Metin Yurdagül’e, gıda sektörüne ve derneğe katkılarından ötürü teşekkür etti. MÜMSAD Onursal Başkanı Metin Yurdagül ise konuyla ilgili olarak şöyle dedi: “Öncelikle yeni başkanımıza ve yönetime başarılar diliyorum. 55 yılımı yağ sektöründe geçirdim. Uzun yıllardır Türkiye’de margarin sanayiinin gelişimi, kalitesi ve güvenliği adına MÜMSAD olarak siz değerli arkadaşlarımız ile bir derneğin çok ötesinde işlere imza attık. Şimdiye kadar birlikte çalıştığım tüm meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Yıllardır emek verdiğim bu dernek tarafından onursal başkan seçilmiş olmaktan gerçekten büyük bir gurur ve mutluluk duyuyorum.”

Gıda sektörünün önde gelen sanayicileri tarafından 2004 senesinde kurulan MÜMSAD çatısı altında bugün 18 firma ve 36 üye yer alıyor. MÜMSAD gıda alanında bilgi kirliliğiyle mücadele söz konusu olduğunda akla gelen ilk kurumlar arasında bulunuyor.

MURAT ÜLKER TEBRİK ETTİ

Metin Yurdagül'ün Onursal Başkanı seçilmesi üzerine uzun yıllar birlikte çalıştığı Yıldız Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, sosyal medyadan tebrik etti. Ülker, "Hep layıksınız, @metinyur bey, sağlık ve afiyetle nice yıllara…" diye yazdı.

?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" data-instgrm-version="14" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">
?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">
Bu gönderiyi Instagram'da gör

?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none;" target="_blank">@metinyur'in paylaştığı bir gönderi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde