Melih Gökçek ve eşi koronavirüs aşısı oldu!

Melih Gökçek ve eşi koronavirüs aşısı oldu!

'Aşı imtiyazlıları' arasına son olarak eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de katıldı. Gökçek, eşi Nevin Gökçek ile birlikte koronavirüs aşısı yaptırdığını açıkladı.

Melih Gökçek ve eşi koronavirüs aşısı oldu!
16px
24px
22.01.2021 15:07
ABONE OLgoogle

Türkiye'de geçen hafta başlayan aşılamada, sırasını beklemeyen ‘imtiyazlılar' aşı olmaya devam ediyor.

'Aşı imtiyazlıları' arasına son olarak eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de katıldı.

72 yaşındaki Melih Gökçek, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 66 yaşındaki eşi Nevin Gökçek ile birlikte koronavirüs aşısı yaptırdığını açıkladı.

Fotoğraf da paylaşan Gökçek, "Bu da aşı hatırası. Rabbim tüm hasta olanlara acil şifalar versin, bundan sonra da hiç kimseyi hasatalıkla imtihan etmesin, ülkemizi ve dünyayı bir an önce selamete çıkarsın inşaallah..." ifadelerini kullandı.

Melih Gökçek'in aktif olarak bir görevi bulunmuyor. Bu nedenle 'devlet büyüğü' kontenjanından aşı yaptırması mümkün değil.

Gökçek aşıyı hangi nedenle yaptırdığını açıklamazken, bilinen bir kronik hastalığı da bulunmuyor.

KORONAVİRÜS AŞISINDA KİMLER ÖNCELİKLİ?

Sağlık Bakanlığı, covid19asi.saglik.gov.tr adresinde aşıda öncelikli olanların listesini paylaşmıştı.

Buna göre, aşılamanın birinci aşamasının A grubunda sağlık kurumunda çalışanlar (kamu, özel, üniversite, vakıf vb. tıp fakültesi ve diş hekimliği fakültesi stajyer öğrencileri dahil) ile tüm eczane çalışanları (eczacı ve kalfalar dahil) bulunuyor.

Türk Eczacıları Birliği (TEB) ise, eczane ve ecza deposu çalışanları ile eczacılık fakültelerinin stajyer öğrencilerinin aşılanmasına dün başlandığını duyurmuştu.

Ayrıca, 85 yaş ve üzeri ile 90 yaş üzeri yurttaşlar evlerinde aşılanmaya başlamıştı.

Birgün

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde