Melih Gökçek'ten Bülent Arınç'a 'Parsel parsel' bakış

Melih Gökçek'ten Bülent Arınç'a 'Parsel parsel' bakış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla görevden alınan Melih Gökçek, 'Parsel parsel sattı' diyerek kendisini hedef alan Bülent Arınç ile uzun bir süre sonra karşı karşıya geldi. Gökçek'in, önünden geçen Arınç'ı gözleriyle süzdüğü anlar görüntülere yansıdı.

Melih Gökçek'ten Bülent Arınç'a 'Parsel parsel' bakış
16px
24px
11.03.2020 08:06
ABONE OLgoogle

Ankara’da düzenlenen eski Adalet Bakanı Şevket Kazan’ın cenaze töreni birçok ismi de bir araya getirdi.

Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra, yeni parti oluşumları nedeniyle hedef aldığı isimler 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Gelecek Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da yer aldı.

Öte yandan cenazede bir başka detay daha sosyal medyada gündem oldu.

'PARSEL PARSEL' BAKIŞI...

Cumhurbaşkanının talimatıyla görevden alınan Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek de cenazede saf tutan isimler arasında yer aldı.

?ref_src=twsrc%5Etfw">March 11, 2020

Gökçek’in "Ankara'yı paralel yapıya parsel parsel sattı" diyerek kendisini hedef alan Meclis eski Başkanı Bülent Arınç’a bakışları dikkat çekti.

İkili uzun süre sonra ilk defa karşı karşıya gelirken, Arınç, Gökçek’i görmezden gelerek önünden geçti. Bu arada Melih Gökçek’in, önünden geçen Arınç’ı uzun uzun süzdüğü görüldü. Gökçek’in öfkeli bakışları görüntüleri izleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde