Mehmet Soysal dönemi resmen sona erdi

Mehmet Soysal dönemi resmen sona erdi

Soysal'ın bugün itibariyle, İcra Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliği görevlerinin sona erdiği, çalışanlara duyuruldu...

Mehmet Soysal dönemi resmen sona erdi
16px
24px
02.09.2019 19:22
ABONE OLgoogle

Geçen ay Demirören Medya Grubu CEO'su Mehmet Soysal, görevinden ayrılmıştı. Soysal'ın bugün itibariyle, İcra Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliği görevlerinin sona erdiği, çalışanlara duyuruldu.

Yapılan açıklamada; Mehmet Soysal ile birlikte, Dijital İçerik İşlerinden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Bülent Ayanoğlu'nun da, İcra Kurulu Üyeliği görevi sona erdi. Demirören’in görevden aldığı Mehmet Soysal sessizliğini bozdu

MedyaTava’nın haberine göre Demirören Medya Grubu'ndan çalışanlara yapılan açıklama şöyle:

"Şirketimiz nezdinde İcra Kurulu Başkanlığı ile Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliği görevlerini yürütmekte olan Sayın Mehmet SOYSAL'ın, 02.09.2019 tarihi (bugün) itibariyle, İcra Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliği görevleri sona ermiştir. Sayın Mehmet SOYSAL'ın Şirketimiz nezdindeki Yönetim Kurulu Üyeliği görevi devam etmektedir.

Ayrıca, Şirketimiz nezdinde Dijital İçerik İşlerinden Sorumlu İcra Kurulu Üyeliği görevini yürütmekte olan Sayın Bülent AYANOĞLU'nun da 02.09.2019 tarihi (bugün) itibariyle İcra Kurulu Üyeliği görevi sona ermiştir."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde