Mehmet Şimşek, Batman'a neden gitti?

Mehmet Şimşek, Batman'a neden gitti?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Batman mitingini takip eden eski Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek'in bu ziyareti kulislerde de hareketliliğe neden oldu. Ancak Şimşek'in bu desteğinin amacı vefa ve dostluk borcu çıktı. İşte Şimşek'in Batman ziyaretinin asıl nedeni...

Mehmet Şimşek, Batman'a neden gitti?
16px
24px
11.05.2023 06:30
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Batman mitinginde sürpriz bir isim de yer aldı. Bu isim eski Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek. Şimşek'in Erdoğan'ın mitingine destek vermesi, kulislerde "Ekonominin başına geçebilir" şeklinde yorumlandı.

tv100 Gece Haberleri sunucusu Gökhan Taşkın, Şimşek'in Batman mitinginin perde arkasını anlattı. Meğer Şimşek, bir dostuna bir vefa borcu için oradaymış.

Dün Batman'da içerisinde Kur'an kursu, kütüphanesi, camisi ve gençlerin sosyalleşebileceği alanların bulunduğu Necat Nasıroğlu Külliyesi açıldı.

AK Parti'nin Batman'da 1. sıra adayı iş adamı Ferhat Nasıroğlu. Mehmet Şimşek'in asıl orada olma nedeninin de Ferhat Nasıroğlu olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Şimşek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Batman mitingine özellikle gitmedi. Çünkü Şimşek ile Ferhat Nasıroğlu arasında sıkı bir dostluk, komşuluk bağı var.

Şimşek'in siyasette boy gösterdiği dönemde Nasıroğlu sürekli Şimşek için oy istediği, vatandaşlarla bir araya geldiği, Şimşek için elinden geleni yaptığı ortaya çıktı. Şimdi ise Şimşek de bu dostuna bir vefa göstermek için dün Batman'a gelerek, dostuna destek verdi.

Yani Şimşek'in Batman ziyareti, kulislerde konuşulan "ekonominin başına geçebilir" iddialarını doğrulamıyor. Ancak, böyle bir teklifin gidip gitmediği ise bilinmeyen başka bir konu.

Patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde