Mehmet Nane 15 kiloyu nasıl verdi?

Mehmet Nane 15 kiloyu nasıl verdi?

Mehmet Nane, Haluk Okutur ve Murat Yalçıntaş D-Life’ın başarı hikayeleri oldu.

Mehmet Nane 15 kiloyu nasıl verdi?
16px
24px
19.05.2013 08:08
ABONE OLgoogle

Doğuş Grubu’nun sağlıklı yaşam ve detoks merkezi D-Life iş dünyasından büyük ilgi görüyor. Mehmet Nane, Haluk Okutur ve Murat Yalçıntaş D-Life’ın başarı hikayeleri oldu.

Vücudu dinlendiren, arındıran ve bağışıklık sistemini güçlendiren detoksun popülaritesi her geçen gün artıyor. Son dönemde turizm ve yeme-içme sektörüne yaptığı büyük yatırımlarla öne çıkan Doğuş Holding bünyesindeki D-Life, ünlüler ve iş adamlarının favorisi oldu.

300’e yakın teknoloji mağazasını yöneten Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane, Türk simidini dünyaya açan Simit Sarayı’nın sahibi Haluk Okutur ve 8 yıldır İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanlığı’nı yürüten Murat Yalçıntaş, D-Life’da detoks yaptı. D-Life, iş dünyasının önde gelen 3 ismini başarı hikayesi olarak anlatıyor. Üç isim de en az 7 gün süren sıvı beslenme ile neredeyse yeniden doğduklarını, tüm yaşam kalitelerinin değiştiğini söylüyor. Ayrıca detoks ile 15 kiloya kadar zayıfladıklarını belirtiyorlar.

Kişiye özel program

Ulus’ta 2011’de açılan D-Life, bireye özel beslenme programları yapıyor. Kardiyolog Dr. Demet Erciyes koordinatörlüğündeki merkezde detoks öncesinde kişiye yapılan kan tahlili, gerek duyulursa diğer tetkikler ile beraber detaylandırılıp, sonuçları uzman doktor tarafından inceleniyor. Kişinin sağlık profiline göre detoks programları sunuluyor. 

D-Life’da detoks yapan ünlülerden Özgü Namal, “Sindirim sistemi vücudu yeniler. Hafif beslenin, bırakın kendi görevini yapsın” diyor.

En az 7 gün sürüyor

Detoks işlemi, vücutta biriken hastalık ve yaşlanmayı oluşturan zararlı artıkların vücuttan temizlemeyi hedefliyor. Yılda en az 1 kez uygulanan detoks hastalanma ve yaşlanmaya karşı da önlem alıyor. Doğal arınma için 7 gün boyunca meyve ve sebze suları, çorba ve salata ağırlıklı besleniliyor. Daha fazla su tüketimi ve egzersizle de destekleniyor.

Artık dinç uyanıyorum

Murat Yalçıntaş, yoğun iş temposu ve akşam davetlerinin yaşam kalitesini bozduğunu söylüyor. Önceleri sabahları dinç kalkamadığını anlatan Yalçıntaş, “Detoksun beden ve akıl sağlığını etkilediğini düşünüyorum. İşadamlarına tavsiyem sağlıklı olsun ki üretsin, yatırım yapsınlar. Doğuş Holding Başkanı Ferit Şahenk’e teşekkür borçluyum” diyor.

Diyetle 15 kilo verdim

Yoğun tempoda düzenli beslenme fırsatı olmadığını belirten Mehmet Nane, “Bir süre sonra asıl yorgunluğumun tempodan değil fazla kilodan kaynaklandığını anladım” diyor. Detokstan sonra daha hareketli olduğunu anlatan Nane, şöyle konuşuyor: “Artık yorgunluk hissetmiyorum. Düzenli beslenmeyi alışkanlık haline getirdim. Detoks ve diyete başladığımdan beri 15 kilo verdim. Spor da önemli. Sadece diyetle zayıflamak çok zor.”

Simit tadımında dengem bozuluyor

Türkiye’ye özgü simit kültürünü 8 ülkeye taşıyan Simit Sarayı’nın sahibi Haluk Okutur da D-Life’ın başarı hikayelerinden birini oluşturuyor. Ar-Ge bölümündeki yeni ürünleri test ettiği için karbonhidrat ağırlıklı beslendiğini ve kilo dengesinin bozulduğnu söyleyen Okutur, “15 yıldır 80-90 kilo arasında değişiyordum. Sıvı ağırlıklı beslenmeyle kendimi daha dinamik hissediyorum. Zihinsel olarak da aktifim. 11 gün detoksla 7 kilo verdim.”

İlker Pehlivan/Vatan

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde