Meclis'te kabul edildi; Antalya Limanı 2047'e kadar Katar'a verildi

Meclis'te kabul edildi; Antalya Limanı 2047'e kadar Katar'a verildi

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç Antalya Limanı’nın işletmesinin 2047 yılına kadar Katar’a verildiğini, kararın TBMM'de Cumhur İttifakı oyları ile kabul edildiğini söyledi.

Meclis'te kabul edildi; Antalya Limanı 2047'e kadar Katar'a verildi
16px
24px
06.01.2022 09:35
ABONE OLgoogle

TELE1 ekranlarında yayımlanan ve Evren Özalkuş'un sunduğu Türkiye'nin Geleceği'nin bu haftaki konukları; CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Siyaset Bilimci Doç. Dr. Can Kakışım, Eski LDP Başkanı Cem Toker, Gelecek Partisi Ekonomi Başkanı Kerim Rota, Gazeteci Mehmet Ocaktan ve Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşçu oldu.

Hükümet daha önce geri çektiği “Katarlıların Antalya Limanı’nı 2047 yılına kadar işletebilmelerine olanak sağlayan” maddeyi yeniden “torba teklife” eklemişti. Stratejik Antalya Limanı Katarlıların oldu

Teklif Meclis’te büyük tartışmalara rağmen kabul edildi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç TELE1'de yayımlanan 'Türkiye'nin Geleceği'nde teklifin kabul edildiğini açıkladı. Antalya Limanı'nı 2047'e kadar Katarlılar işletecek!

Antalya Limanı’nı 140 milyon dolar karşılığında Katarlı QTerminals şirketi devralmıştı.

Liman 2028 yılına kadar Katarlı şirket tarafından işletilecekti.

Şimdi yasa ile bu süre 19 yıl daha uzatılmış olacak. Böylece şirket 2047 yılına kadar bu limanı işletebilecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde