McDonald's grev eylemi nedeniyle İsrail şubelerini kapatıyor

McDonald's grev eylemi nedeniyle İsrail şubelerini kapatıyor

İsrail’de Başbakan Netanyahu'nun tartışmalı yargı düzenlemesine karşı çıkan Savunma Bakanı Yoav Gallant'ı görevden alması binlerce İsrailliyi sokağa dökerken ülkede başlayan grevle fast foof zinciri McDonald's da şubelerini kapatma kararı aldı.

McDonald's grev eylemi nedeniyle İsrail şubelerini kapatıyor
16px
24px
27.03.2023 10:14
ABONE OLgoogle

McDonald's'ın ülke genelindeki şubeleri, hükümetin yargı reformlarına karşı genel grev nedeniyle kapandı. Fast food zinciri attığı bir tweet'te , McDonald's'ın İsrail'deki tüm şubelerinin yerel saatle öğle vaktinden itibaren kapatılmaya başlayacağını söyledi.

UÇUŞLAR DURDURULDU

Netanyahu başbakanlığındaki koalisyon hükümetinin, yargının yetkilerini kısıtlayan ve iktidarın yargı atamalarında söz sahibi olmasını öngören "yargı reformu", ülke genelinde 12 haftadır protesto edilirken şiddeti her geçen gün artan protestolarda gelinen son noktada İsrail'in uluslararası havalimanı Ben Gurion'da grev nedeniyle seferler durduruldu.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde