Markette alışveriş yaparken aracınız şarj olsun!

Markette alışveriş yaparken aracınız şarj olsun!

Eşarj ile CarrefourSA, sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda Eşarj istasyonu kurulması için iş birliği yaptı.

Markette alışveriş yaparken aracınız şarj olsun!
16px
24px
29.12.2020 12:11
ABONE OLgoogle

İş birliği kapsamında İstanbul’da yer alan üç CarrefourSA marketinin otopark alanına şarj istasyonu yerleştirildi. İstinye CarrefourSA Hiper, Anadolu Hisarı CarrefourSA Gurme ve Zekeriyaköy CarrefourSA Gurme marketlerinin otopark alanında yer alan ve halka açık olan şarj istasyonları, CarrefourSA müşterilerinin şarjlanma ihtiyaçlarını kolaylaştıracak.

Geçtiğimiz günlerde ilk yurtdışı atılımı gerçekleştirip İsveç’e de açılan Eşarj, yurtiçinde de şarj istasyonu noktalarını genişletiyor. Yenilikçi bakış açısıyla müşterilerine sürdürülebilir çözümlerin yanı sıra, kaliteli ve kesintisiz hizmet sunan Eşarj, İstanbul’da yer alan İstinye CarrefourSA Hiper Anadolu Hisarı CarrefourSA Gurme ve Zekeriyaköy CarrefourSA Gurme marketlerinin otopark alanına şarj istasyonları kurdu.

Sabancı Holding’in iki büyük markası Enerjisa Enerji ve CarrefourSA, bu iş birliği ile sürdürülebilirliğe verdikleri önem ve katkı konusunda güçlerini birleştiriyor. Enerjisa Enerji ve CarrefourSA müşterilerine kesintisiz ve hızlı çözümler sunmaya devam ediyor. Müşterilerine daima sorunsuz bir şekilde hizmet ulaştıran ve ekolojik gelişme konusunda çözümler üreten Enerjisa Enerji, şarj istasyonları sayesinde CarrefourSA ziyaretçileri için de kolaylık sağlıyor. CarrefourSA marketlerinin otopark alanına kurulan yeni şarj istasyonları AC 22 kVA tek çıkışlı özelliklerini taşıyor.

Eşarj Yönetim Kurulu Başkanı ve Enerjisa Enerji CEO’su Murat Pınar; “Eylül ayında lansmanını yaptığımız ‘’İşimin Enerjisi’’ çatısı altında sürdürülebilirlik ve teknoloji odaklı ürünler sunuyoruz. Eşarj ile beraber emobilite konusu da ürün portföyümüzün en önemli parçalarından birisi. Enerjisa Enerji olarak biz de bu noktada sorumluluk alarak hayatımızın vazgeçilmez ihtiyaçlarından biri olan elektriği hizmeti sunarken toplum için uzun vadeli değer yaratmayı, yenilikçi ve çevre odaklı hareket etmeyi amaçlıyoruz” dedi.

CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu ise “Yeni neslin Sabancısı vizyonuyla doğayı koruyacak ve çevresel etkileri en aza indirgeyecek doğru adımları atmaya özen gösteriyoruz. Bugün birçok müşterimizin elektrikli araçları tercih ettiğini gözlemliyoruz. Müşterilerimiz gibi biz de doğa için doğrusunu yapmak istiyoruz. Bu doğrultuda yeni nesil araçların kullanılmasını destekliyor, otoparklarımıza şarj istasyonları kuruyoruz. Şu an için toplam 3 olan Eşarj istasyonlarının sayısını ilerleyen dönemde arttıracağız. CarrefourSA olarak sürdürülebilir geleceğe olan inancımızla doğru adımları atmaya devam edip müşterilerimizin doğaya karşı olan duyarlılıklarına katkı sağlamayı sürdüreceğiz” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde