Mansur Yavaş'dan Ayasofya Camii'ne ziyaret!

Mansur Yavaş'dan Ayasofya Camii'ne ziyaret!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayramda Trabzon’daydı ve Ayasofya Camii’ni ziyaret etti.

Mansur Yavaş'dan Ayasofya Camii'ne ziyaret!
16px
24px
02.08.2020 09:46
ABONE OLgoogle

61saat.com’un haberine göre; ailesiyle şehre geldi ve kafa dinlemek istedi. İşte haberin ayrıntıları…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş seçildiği günden itibaren her kesim tarafından takdir gören bir yönetim anlayışı sergiliyor. Twitter’da yaklaşık 4 milyon takipçisi olan Mansur Yavaş bayramda Trabzon’daydı.

Hem de ailesiyle sessiz sedasız şehre geldi ve kafa dinlemek istedi. Mansur Yavaş Trabzon ziyaretinde Ayasofya Camii’ni ziyaret etti. Son dönemde ülkenin gündeminde olan İstanbul Ayasofya’nın cami olması sonrasında bazı kesimler tarafından büyük tartışmalar yaratmıştı.

Mansur Yavaş Ayasofya için, “Danıştay'ın Ayasofya ile ilgili verdiği kararın ülkemize, milletimize ve İslâm alemine hayırlı olmasını temenni ediyorum” yorumunda bulunmuştu. Trabzon ziyaretinde de özellikle Ayasofya’yı ziyaret etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Mansur Yavaş’ı Trabzon’da gören sevenleri de kendisiyle fotoğraf çekildi. İttifak teşkilatlarının da bu ziyaretten haberi olmaması dikkatlerden kaçmadı. Demekki Mansur Yavaş sessiz sedasız kafa dinlemek istedi.

Bu ziyarette Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarafından açılışı gerçekleştirilen Tonya’daki Foleya Hotel’de konakladı. Foleya Otel Trabzon’da bu şekilde çok önemli isimleri sessiz sedasız ağırlıyor ve uğurluyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde