Malatya'da bir yıl önce yapılan lüks konutlar böyle çöktü

Malatya'da bir yıl önce yapılan lüks konutlar böyle çöktü

Türkiye'yi sarsan iki deprem sonrasında Malatya'da henüz bir yıl önce yapılan Asur Konutları adlı proje ağır hasar aldı. Bloklardan birinin çöküşü vatandaşlar tarafından görüntülendi.

Malatya'da bir yıl önce yapılan lüks konutlar böyle çöktü
16px
24px
06.02.2023 21:59
ABONE OLgoogle

Kahramanmaraş merkezli toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler Malatya’da da ağır hasara neden oldu.

Malatya’nın en yeni yerleşim yerlerinden Bostanbaşı mevkiinde inşa edilen iki bloklu Asur Konutları projesi de depremde ağır hasar aldı.

Bloklardan birinin çökme anı site sakinleri tarafından kaydedildi.

?ref_src=twsrc%5Etfw">February 6, 2023

Asur Konutları adlı projenin yapımı bir yıl önce tamamlandı.

İs-hak İnşaat tarafından hayata geçirilen Asur Konutları adlı projenin tanıtımının yapıldığı internet sitesinde “Son Deprem Yönetmeliğine Uygun Betonarme Proje, Depreme dayanıklı Radye Temel” ifadeleri yer alıyor.

Deprem yönetmeliğine uygun

Asur Konutları adlı projenin yapımı bir yıl önce tamamlandı. İs-hak İnşaat tarafından hayata geçirilen Asur Konutları adlı projenin tanıtımının yapıldığı internet sitesinde “Son Deprem Yönetmeliğine Uygun Betonarme Proje, Depreme dayanıklı Radye Temel” ifadeleri yer alıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde