Mahfi Eğilmez'den 'istifa' yorumu: Memleket her şeyi tersine kanıtlama merkezi!

Mahfi Eğilmez'den 'istifa' yorumu: Memleket her şeyi tersine kanıtlama merkezi!

Ekonomist Mahfi Eğilmez, Albayrak'ın istifası ile ilgili ilginç bir yorumda bulundu: Merkez Bankası Başkanı görevden alınıyor, Maliye Bakanı istifa ediyor ve ülkenin parası değer kazanıyor. Memleket, bilinen her şeyin tersini kanıtlama merkezi gibi.

Mahfi Eğilmez'den 'istifa' yorumu: Memleket her şeyi tersine kanıtlama merkezi!
16px
24px
09.11.2020 16:05
ABONE OLgoogle

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifası ile ilgili henüz bir resmi açıklama gelmezken, ekonomistler de yaşanan tablo ile ilgili peş peşe açıklamalar da bulundu. 

Son olarak Ekonomist Mahfi Eğilmez, hem Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal'ın görevden alınması hem de Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifa ile ilgili paylaşım yaptı.

Eğilmez "Merkez Bankası Başkanı görevden alınıyor ardından Maliye Bakanı istifa ediyor ve ülkenin parası değer kazanıyor. Memleket, bilinen her şeyin tersini kanıtlama merkezi gibi" dedi.

TÜRKİYE'DE 'BERAT ALBAYRAK' SESSİZLİĞİ

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın dün akşam Instagram'dan açıkladığı istifasının ardından henüz resmi bir açıklama geldi.

Reuters ise son dakika koduyla Binali Yıldırım iddiasını geçti. Reuters ismini açıklamadığı AK Partili üst düzey bir yetkiliye dayandırdığı haberinde, eski Başbakan Binali Yıldırım'ın Ekonomiden Sorumlu Başkan Yardımcısı olabileceğini ileri sürdü.

Reuters ve Bloomberg, ayrıca dün gece Naci Ağbal'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği brifinge Nurettin Canikli'nin de katıldığını yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, MYK'dan sonra Berat Albayrak'ın istifasıyla ilgili açıklama yapacağı belirtildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde