Maç yayınları ne olacak?

Maç yayınları ne olacak?

Kulüpler Birliği Vakfı, beIN Sports'un taleplerinin ana gündem maddesi olduğu bir toplantı düzenledi. TFF'den naklen yayın krizi hakkında açıklama geldi.

Maç yayınları ne olacak?
16px
24px
02.08.2019 14:32
ABONE OLgoogle

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, beIN Sports ile yaşanan ilişkin olarak açıklama yaptı. Süper Lig'in geç başlamasının söz konusu olmadığını belirten Özdemir, "Yolumuza beIN Sports ile devam edeceğimize inanıyoruz" dedi.

Maslak'taki merkez binada yapılan toplantıya, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı ve TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ile Süper Lig'de yer alan kulüplerin temsilcileri katıldı. Kulüplerden Katarlı Bein’e 125 milyon dolarlık ihtar!

Toplantıya Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüplerinin başkanları iştirak ederken, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz gelmedi. Galatasaray dışında tüm kulüpler başkan düzeyinde toplantıya katıldı. 705 milyon zarar etmiş! Süper Lig kulüpleri ile beIN Sports arasında kur anlaşmazlığı

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Nihat Özdemir, "beIN Sports ile son görüşmeleri yapıp, en kısa zamanda nasıl sonuçlandığını açıklayacağız" dedi.

"Liglerin geç başlaması söz konusu değil, yolumuza beIN Sports ile devam edeceğimize inanıyoruz" ifadesini kullanan Özdemir, "En kısa zamanda kulüplere ödeme yapılmasını sağlayacağız" diye konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde