MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı üyelere indirim çağrısı yaptı, kendisi yüzde 60'a varan zam yaptı

MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı üyelere indirim çağrısı yaptı, kendisi yüzde 60'a varan zam yaptı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı, iş dünyasına indirim çağrısı yaparken, kendisi konut fiyatlarına yüzde 60'a varan zam yaptı.

MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı üyelere indirim çağrısı yaptı, kendisi yüzde 60'a varan zam yaptı
16px
24px
20.01.2022 16:48
ABONE OLgoogle

11 bini aşkın üyesiyle, 60 binden fazla işletmeyi temsil eden MÜSİAD, Aralık ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı tedbirlere destek vermek amacıyla indrim çağrısı yapmıştı.

MÜSİAD, söz konusu değer kazanımı nedeniyle, "Haydi Türkiye Şimdi İndirim Zamanı" kampanyasını başlatmıştı. Kampanyaya destek veren MÜSİAD üyesi kuruluşlar da indirim yapmaya başlamıştı.

MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı, "Çağrımızın hızlı bir şekilde karşılık bulmasından dolayı gururluyuz. Üyelerimiz kampanyamıza indirim yaparak destek vermeye başladı. Başlattığımız bu kampanya, inanıyorum ki çığ gibi büyüyecek sadece MÜSİAD üyesi kurum ve kuruluşlar değil ülkemizde faaliyet gösteren tüm firmalar katılacaktır." ifadelerini kullanmıştı.

KONUT METREKARE FİYATLARINA İKİ AYDA YÜZDE 60'A VARAN ZAM 

MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı aynı zamanda AKYAPI şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor.

Başkan Asmalı, Ümraniye'de Limonlu Bahçe Konakları diye bir proje yapıyor. Aralık ayında tanıtımı yapılan konut projesinde metrekare fiyatları 17 Bin TL civarındaydı.

Aradan geçen 50 günde Limonlu Bahçe Konakları projesinde metrekare fiyatları adeta fırladı. 17 Bin TL olan metrekare fiyatları şimdi 27 Bin TL'ye çıktı.

Müşteri temsilcileriyle yaptığımız görüşmede fiyat farkının dövizdeki yükselmeden kaynaklandığı açıklandı.

"Dolar geri gelirken fiyatlar neden düşmedi?" sorumuza ise maliyetlerdeki artıştan dolayı fiyatların arttığı cevabı verildi.

Asmalı'nın MÜSİAD üyelerine indirim çağrısı yaparken kendisinin neden yüzde 60'a varan oranda zam yaptığı sorusu yanıt bulamadı. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde