MHP'de 'rüşvet' istifası

MHP'de 'rüşvet' istifası

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü'nün rüşvet aldığı iddiası Kocaeli teşkilatında istifalara neden oldu

MHP'de 'rüşvet' istifası
16px
24px
13.12.2019 09:50
ABONE OLgoogle

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü'nün bir otelin ruhsat sorununu 'halletmek' için rüşvet aldığı iddiası Kocaeli teşkilatında istifalara neden oldu

Yeniçağ'da yer alan habere göre, Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yaklaşık bir yıl önce bir otelin ruhsatını çıkarttırabileceğini söyleyerek Bahadır isimli bir kişiden 30 bin lira para aldığı iddia edilmiş ve mağdur edildiğini iddia eden kişinin MHP İl Sekreteri İzzet Erdem ile il binasında yaptığı özel görüşmenin görüntüleri ortaya çıkmıştı.

Rüşvet iddiası ile ilgili ortaya çıkan görüntülerin ardından MHP Kocaeli İl Teşkilatı'nda istifa depremi yaşandı. İl Başkan Yardımcısı Avukat Doğan Bekiroğlu ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Bozkurt görevlerinden istifa ettiler. Her iki ismin de, İl Başkanı Ünlü'ye tepki olarak istifa ettikleri öğrenilirken, Ünlü'nün görevine devam etmesi durumunda istifaların artabileceği belirtildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde