MB Başkanı Naci Ağbal'dan TÜSİAD'a ziyaret

MB Başkanı Naci Ağbal'dan TÜSİAD'a ziyaret

Fiyat artışları konusunda sivil toplum örgütleriyle görüşmeye devam eden Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal, TÜSİAD'ı ziyaret etti.

MB Başkanı Naci Ağbal'dan TÜSİAD'a ziyaret
16px
24px
12.02.2021 08:48
ABONE OLgoogle

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Naci Ağbal ve beraberindeki heyet, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği'ni (TÜSİAD) ziyaret etti.

Görüşme sonrası Merkez Bankası'nın twitter hesabından yapılan açıklamada, "Başkan Naci Ağbal ve beraberindeki heyet, enflasyon hedeflemesi çerçevesinde tüm paydaşları 2023 yılında yüzde 5 enflasyon hedefi etrafında birleştirmek ve bilgilendirme yapmak amacıyla TÜSİAD‘ı ziyaret etti" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, TÜSİAD yönetiminin fiyat istikrarı hedefine yönelik güçlü ve açık desteklerinin görülmesinden büyük memnuniyet duyulduğu kaydedildi.

TÜSİAD'ın twitter hesabından yapılan paylaşımda ise şu ifadeler yer aldı: "TCMB Başkanı Sayın Naci Ağbal, TÜSİAD’ı ziyaret etti. Serbest piyasa kuralları çerçevesinde verimlilik odağıyla #kalıcıfiyatistikrarı konusunu ele aldık. Gıda enflasyonu ile mücadelede bütüncül bir yaklaşımla tedarik zincirinin sağlıklı işlemesine yönelik önerileri paylaştık"

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde