Lüks sitede dehşet! Asansörde sapık var

Lüks sitede dehşet! Asansörde sapık var

İstanbul Esenyurt'ta genç bir kadın oturduğu lüks sitenin asansöründe cinsel saldırıya uğradı. Güvenli kameralarını inceleyen polis ekipleri, yapılan sıkı takip sonucu zanlıyı kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Lüks sitede dehşet! Asansörde sapık var
16px
24px
14.12.2021 07:45
ABONE OLgoogle

35 yaşındaki Özbekistanlı U.K., evine çıkmak için bindiği asansörde bir erkeğin cinsel saldırısına uğradı. Saldırgan, U.K'nın direnmesi üzerine olay yerinden kaçtı. U.K.'nın ihbarı üzerine polis kaçan şüpheliyi kısa sürede gözaltına aldı. Şüpheli A.A'nın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Esenyurt Pınar Mahallesi'ndeki bir sitede yaşayan U.K., geçtiğimiz gece sabaha karşı saat 04.30 sıralarında yaşadığı daireye çıkmak için asansöre bindi. Tam asansörün kapısı kapanacağı sırada asansöre bir erkek girdi.

U.K'nın arkasında bir süre bekledi ve asansörde bulunan kamerayı ters yöne çevirmeye çalıştı. Daha sonra da saldırıya geçti. U.K'nın bağırarak direnmeye devam etmesi üzerine saldırgan kaçtı. U.K. saldırganın elinden kurtulduktan sonra hemen polisi arayarak yardım istedi. Polis, U.K'nın ifadesini alırken, saldırganı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

KAÇAN SAPIK YAKALANDI

Ekipler, sitede bulunan bütün güvenlik kameralarını inceleyerek, saldırganın kaçış istikametini belirledi. Şahsın kaçış istikametindeki iş yeri ve binaların da kamera görüntüleri tek tek incelendi.

Yapılan sıkı takip sonucu polis zanlıyı kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Polis merkezine götürülen A.A.'nın işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Daha önce de bir çocuğu taciz etmiş

Saldırganın 2020 yılında da bir kız çocuğuna taciz girişiminde bulunduğu ve olayın ardından çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldığı öğrenildi.

Şüpheli A.A.'nın polisteki işlemleri sürüyor.

Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde