Lüks araçta korkunç infaz: 3 ölü

Lüks araçta korkunç infaz: 3 ölü

Antalya'nın Varsak semtinde öğle saatlerinde meydana gelen saldırıda, lüks cipteki 2 kişi tabancayla vurularak öldürüldü, 1 kişi de hastanede öldü.

Lüks araçta korkunç infaz: 3 ölü
16px
24px
25.11.2020 12:24
ABONE OLgoogle

Antalya'da lüks cip içinde başlayan 3 kişinin alacak verecek kavgası kanlı bitti. Araçtaki bir kişinin emlak işi yaptığı iki kişiyi tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdiği ileri sürüldü.

Olay yerine gelip uzun süre gözyaşı döken ve cesetleri görmek isteyen ölenlerin yakınları ise güçlükle uzaklaştırıldı.

Saat 12.00 sıralarında Kepez ilçesi Esentepe Mahallesi Şahinbey Caddesi üzerinde meydana gelen olayda Mustafa Tepe(48) içinde birlikte iş yaptığı Nihat Taşardı (38) ve Mehmet Ateş'in (48) bulunduğu 34 DKF 631 plakalı lüks ciple Varsak istikametine seyir haline geçti.

SİLAH SESİNİ DUYAN VATANDAŞLAR EKİPLERE HABER VERDİ

Varsak eski belediye kavşağındaki ışıklara gelirken 3 kişi arasında iddiaya göre alacak verecek yüzünden başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında cipte arkada oturan Nihat Taşardı, sürücü Mustafa Tepe ve ön koltuktaki Mehmet Ateş'i tabancası ile vurdu.

Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri Tepe ve Taşardı'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Ateş ise ağır yaralı olarak Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ateş de doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde