Londra'dan kaçış izdihamı

Londra'dan kaçış izdihamı

İngiltere'de corona virüsün daha hızlı yayılan yeni formunun ortaya çıkması üzerine ülke nüfusunun üçte biri sıkı karantinaya alındı. Gece başlayan yasak kararı uygulamaya geçmeden önce Londra'dan çıkmak isteyenler ise izdiham oluşturdu.

Londra'dan kaçış izdihamı
16px
24px
21.12.2020 05:41
ABONE OLgoogle

Londra'da virüs kapatmaları öncesinde ülkenin geri kalanına kaçan kalabalık yüzünden terminallerde olağan üstü yoğunluk yaşandı.

Bir gün önce İngiltere Başbakanı Boris Johnson tarafından açıklanan yeni kısıtlamaların ardından binlerce Londralı kenti terketmek üzere terminallere hücum etti.

"4. Kademe" kısıtlamalarından kaçmak için Cumartesi günü İngiliz başkentini terk etmeye koşan güruh izdihama neden olurken yeni tedbirlerin yürürlüğe girdiği gece yarısından önce Londra tren istasyonlarında muazzam kuyruklar görüldü.

Londra'yı ve güneydoğu İngiltere'nin geniş bölgelerini içeren yeni 4. Kademe bölgesine giriş ve çıkışların yanı sıra uluslararası geziler (iş amaçlı olmadığı sürece) ve Noel ziyaretleri yasaklandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde