Liverpool 4 isimle yollarını ayırıyor

Liverpool 4 isimle yollarını ayırıyor

Liverpool'da bu sezon sözleşmesi biten Firmino, Keita, Milner ve Chamberlain ile yolların ayrılacağı duyuruldu.

Liverpool 4 isimle yollarını ayırıyor
16px
24px
18.05.2023 11:34
ABONE OLgoogle

Bu sezon Premier Lig ve Avrupa kupalarında bekleneni veremeyen Liverpool'da yeni sezon planlaması başladı. Jürgen Klopp yönetimindeki takımda 4 isimle yolların ayrılması kesinleşti.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, Roberto Firmino, Naby Keita, James Milner ve Alex Oxlade-Chamberlain'in sona eren sözleşmelerinin yenilenmeyeceği kaydedildi. Söz konusu futbolculara emeklerinden dolayı teşekkür edildi.

YILLARDAR LIVEPOOL'DAYDILAR

Roberto Firmino ve James Milner 8, Alex Oxlade-Chamberlain 6 ve Naby Keita da 5 yıldır Liverpool forması giyiyordu. Transfer dönemlerinde Firmino ve Keita'nın adı Türkiye'deki Süper Lig ekipleriyle de anılıyordu.

Bu 4 futbolcu, Jürgen Klopp yönetimindeki Liverpool'un 30 yıl sonra 2019-20 sezonunda kazandığı Premier Lig şampiyonluğunun yanı sıra 2019'daki UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa ve FIFA Dünya Kulüpler Kupası zaferlerine katkı sağlamıştı.


patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde