Kulis Haber: Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı oluyor!

Kulis Haber: Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı oluyor!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kısa bir süre kala Mansur Yavaş'ın aday olacağı bilgisi kulislere bomba gibi düştü

Kulis Haber: Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı oluyor!
16px
24px
26.12.2022 12:54
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 6 aydan da kısa bir süre kaldı. Cumhur İttifakı AKP lideri Erdoğan'ı aday olarak gösterirken altılı masanın adayının kim olacağı tartışmaları gündemde yerini koruyor. Kulislerde konuşulan iddialara göre bir isim gündeme bomba gibi düştü.

Ankara Kulislerinde, gerek anketlerde gerekse sokakta bir çok kişi tarafından ismi söylenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adayı olarak ön planda tutulduğu, ancak siyasi polemiklerle yıpratılmaması için şimdiden aday gösterilmediği konuşuluyor.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Mansur Yavaş bir üniversite'de katıldığı etkinlikte "Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?' sorusuna, " Altılı Masa'nın görevi, biz o ne derse ona uyacağız" ifadeleri ile yanıt vermişti. 

Ayrıca sokak desteğini arkasında bulunduran Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adayı olması durumunda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener açıkça destek vereceğini ifade etmiş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'da böyle bir durumda 6'lı masa ile ittifak yapmamalarına rağmen Mansur Yavaş ismini destekleyeceğini açıkça dile getirmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde