Küçük Koç’tan büyük laflar: Gereksiz tüketime karşıyım

Küçük Koç’tan büyük laflar: Gereksiz tüketime karşıyım

19 yaşındaki Aylin Koç, verdiği birbirinden güzel pozlarla 'benim' diyen modellere taş çıkarmış doğrusu.

Küçük Koç’tan büyük laflar: Gereksiz tüketime karşıyım
16px
24px
01.07.2020 06:50
ABONE OLgoogle

Merhum iş adamı Mustafa Koç ile Caroline Koç'un küçük kızları Aylin Koç, dünyanın ilk moda dergisi Harper's Bazaar'ın Türkiye edisyonunun bu ayki kapağını süslüyor.

Dior'un Bodrum Yalıkavak Marina'da bugün hizmete açacağı Dioriviera mağazası için özel olarak hazırladığı koleksiyondan parçalarla poz veren 19 yaşındaki Aylin Koç, böylece derginin şimdiye kadarki 'En genç kapak kızı' olma unvanını da eline geçirmiş oldu.

GEREKSİZ TÜKETİME KARŞI

ABD'nin en prestijli sekiz üniversitesinden biri olan Brown'da sanat ve sanat tarihi bölümünde okuyan 19 yaşındaki Aylin Koç, verdiği birbirinden güzel pozlarla 'benim' diyen modellere taş çıkarmış doğrusu.

Dergiye verdiği röportajda, "Gereksiz tüketime tamamen karşıyım. Hayatımın genelinde olduğu gibi giyim konusunda da 'az, çoktur' anlayışından yanayım. Bence gözünüze ne güzel geliyorsa size yakışan da odur" diyor Koç.

Pandemi nedeniyle ailesinden ilk kez bu kadar uzak kaldığını söyleyen Aylin Koç, özellikle bu yıl Türkiye'ye dönmeyi dört gözle beklemiş. Annesi Caroline Hanım ve ablası Esra Koç için, "Üçümüzün arasındaki bağı tarif etmek için 'Çok iyi anlaşıyoruz' demek hafif kalır. Bizi tam olarak anlatan motto; hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için" diyor.

Genç yaşına rağmen çok olgun laflar eden Aylin Koç'un iyi bir aile terbiyesi aldığı belli oluyor...

Bülent Cankurt/Günaydın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde