Koronavirüs ünlü iş insanlarını da yakaladı!

Koronavirüs ünlü iş insanlarını da yakaladı!

İş dünyasının ünlü isimleri koronavirüse yakalanmaktan kurtulamadı!

Koronavirüs ünlü iş insanlarını da yakaladı!
16px
24px
27.12.2021 04:40
ABONE OLgoogle

Bilgili Holding'in patronu Serdar Bilgili, Kovid-19 illetinin pençesine düştü. 

Kovid- 19'dan kurtulmanın tek yolunun aşı olduğuna inanan ve aşılarını yaptırdığı için hastalığı hafif atlattığını öğrendiğim Serdar Bey, sadece işten uzak kaldığı için çok dertliymiş. Karantina sürecini evinde geçiren Bilgili, işlerinden uzak kalsa da teknoloji sayesinde yine gözükulağı işteymiş! 

Kendi verdiği davete katılamadı!

İstanbul'un klasikleri arasına giren Ulus'taki ünlü mekanın sahipleri Barış Tansever ile eşi Alize Hanım, geçen hafta mekanlarında yeni yıl daveti verdi ama kendileri yoktu! Tansever çifti, davetiyelerini haftalar öncesinden gönderdikleri yeni yıl davetlerine katılmadı. Daha doğrusu katılamadı. Çünkü Kovid-19'a yakalandılar.

Tansever çiftinin virüsü Londra'da kapmış. Önceki hafta Londra'ya tatile giden çift, orada her 20 kişiden 1'inde görülen Omicron varyantından nasiplerini almış. 

Leyla Alaton'u da yakaladı!

İş ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinden olan Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton'un Kovid-19'a yakalandı. Aşı hakkı çıktığı anda hemen gidip Sinovac aşılarını yaptıran ve bununla yetinmeyip iki doz da BioNTech aşısı olan Leyla Hanım, şimdiye kadar bu illet virüsten kendini korumayı başarmıştı. Ama artık nerede, nasıl kaptıysa sonunda Kovid-19 virüsü onu da buldu.

İkinci kez Kovid-19’a yakalandı!

Sosyetenin en gözde isimlerinden olan, kurucu ortağı olduğu takı markasıyla da adından sıkça söz ettiren Aylin Tahincioğlu'nun ikinci kez Kovid-19'a yakalandı.

Ancak 12 günün sonunda hastaneden çıkabilen Aylin Hanım, BionTech aşı hakkı çıkar çıkmaz da gidip hemen aşılarını yaptırmıştı. Öncekine göre üç kat daha hızlı yayılan Omicron varyantı, yaşadığı kötü tecrübeden dolayı çok tedbirli olmasına rağmen Aylin Hanım'ı da bulmuş ve ikinci kez Kovid-19 virüsünü kapmış. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde