Kordsa, Asya Pasifik bölgesindeki ilk teknik merkezini açtı

Kordsa, Asya Pasifik bölgesindeki ilk teknik merkezini açtı

Lastik, yapı güçlendirme ve kompozit teknolojileri pazarlarının global oyuncusu Kordsa, Asya Pasifik bölgesindeki ilk teknik merkezinin açılışını yaptı.

Kordsa, Asya Pasifik bölgesindeki ilk teknik merkezini açtı
16px
24px
10.06.2023 14:13
ABONE OLgoogle

Şirket açıklamasına göre, Sabancı Holding iştiraklerinden Kordsa Endonezya'daki teknik merkezini hizmete açtı.

Ülkede bulunan iki üretim tesisiyle Asya Pasifik bölgesindeki müşterilerine katma değerli lastik güçlendirme çözümleri sunan Kordsa, Asya Pasifik Teknik Merkezi ile endüstriyel iplik ve kord bezi alanlarında yeni teknolojilere öncülük etmeyi sürdürecek. Merkez, geliştireceği yeni teknolojilerle, lastik güçlendirme sektörünün yeşil dönüşümüne de liderlik edecek.

BÜYÜME STRATEJİMİZİN TEMELİ MÜŞTERİYE YAKIN OLMA

Kordsa Üst Yöneticisi (CEO) İbrahim Özgür Yıldırım,  "Dünyada lastik güçlendirme teknolojilerimizle her 3 otomobil lastiğinden 1'ini, her 3 uçak lastiğinden ise 2'sini güçlendiriyoruz. Endonezya ve Tayland başta olmak üzere Asya Pasifik bölgesindeki tüm müşterilerimizin hizmetine sunduğumuz bu merkezimiz de aslında bu yaklaşımımızın bir göstergesi" diye konuştu. Müşteriye yakın olmanın Kordsa'nın küresel büyüme stratejisinin merkezinde yer aldığını aktaran Yıldırım, şunları kaydetti:

"Bugün Türkiye, Brezilya, Endonezya, Tayland, ABD, Almanya ve İtalya olmak üzere 7 ülkede bulunan 13 üretim tesisimiz, müşterinin olduğu yerde bulunma taahhüdümüzün en net göstergelerinden biri. Bugün, var olan inovasyon gücümüzü daha da yaygınlaştırıyoruz ve müşterilerimize daha yakın olma ve daha iyi hizmet verme konusunda yeni bir sayfa açıyoruz."

Kordsa Asya Pasifik Bölgesi Genel Müdür Yardımcısı Ömür Menteş de Kordsa'nın küresel büyüme stratejisi içerisinde Asya Pasifik bölgesinin çok önemli bir konuma sahip olduğunu ifade etti.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde