Koray Helvacıoğlu'ndan açıklama: Fiziksel şiddet yok

Koray Helvacıoğlu'ndan açıklama: Fiziksel şiddet yok

Gizem Sabancı, iki yıl önce evlendiği Koray Helvacıoğlu'na boşanma davası açtı.

Koray Helvacıoğlu'ndan açıklama: Fiziksel şiddet yok
16px
24px
20.09.2022 11:37
ABONE OLgoogle

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre, çiftin evliliği Koray Helvacıoğlu’nun eşi Gizem Sabancı’ya uyguladığı fiziksel ve psikolojik şiddet nedeniyle çatırdamaya başladı.

Konu hakkında Fuat Koray Helvacıoğlu açıklama gönderdi. İşte o açıklama..

Bahse konu köşe yazısında Fuat Koray Helvacıoğlu tarafından eşi Gizem SABANCI HELVACIOĞLU ‘na fiziksel ve psikoljik şiddet uygulandığından  bahisle bir takım iddialara dayanılarak yapılan yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır.

  ‘’ Fuat Koray HELVACIOĞLU ve eşi arasında görülmekte olan boşanma davasında taraflar arasında fiziksel şiddet uygulandığı, Gizem SABANCI ve müşterek çocuğunun can güvenliğinin tehlikede olduğunun öne sürüldüğüne dair bir iddia ve ibare yer almamaktadır. 6284 Sayılı kanun gereğince uzaklaştırma ve koruma talep eden tarafın bu talebine ilişkin sunulan gerekçeler ve deliller araştırılmaksızın koruma ve uzaklaştırma kararı verilebilmektedir. Ancak Fuat Koray HELVACIOĞLU hakkında verilen bu uzaklaştırma kararının kanunun güttüğü orantılılık ölçüsü ile bağdaşmadığı tespit edilerek İstanbul 6 Aile Mahkemesi tarafından 22.08.2022 tarihinde ilgili karar kaldırılmış olup, haber yayın tarihi olan 15.09.2022 tarihi itibari ile Fuat Koray HELVACIOĞLU aleyhine herhangi bir koruma ve uzaklaştırma kararı bulunmamaktadır.   Tarafların dilekçelerinde dahi yer almayan şiddet iddialarına ilişkin mezkûr yazının gerçeği yansıtmadığı izahtan varestedir.

Yukarıda belirtilen sebeplerle bahse konu yazının gerçeği yansıtmadığı bilgisini değerli Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla arz ederiz.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde