Komşu Fırın’a kim talip oldu?

Komşu Fırın’a kim talip oldu?

Gencer’in Komşu Fırın’a müşteri aradığını duyuyorduk. Geçtiğimiz haftalarda önemli bir temas yaşanmış.

Komşu Fırın’a kim talip oldu?
16px
24px
04.10.2019 14:33
ABONE OLgoogle

Doruk Group, Türkiye’de tarıma dayalı sanayi alanında yatırımı olan önemli şirketlerin başında geliyor. Grubun buğday ile yolculuğu 1972’de Tekirdağ’da kurulan Marmara Un Sanayii A.Ş. ile başladı. Hasip Gençer’in kaptanlığında yol alan Grup, piyasada daha çok Uno ve Komşu Fırın markaları ile tanındı.

Birkaç yıl önce Uno’daki hisselerini ise Yıldız Holding’e devretti. Şu anda un sanayi, tohumculuk, hayvancılık ve Komşu Fırın ile faaliyetlerini devam ettiriyor. Komşu Fırın grubun önemli bir markası. Ancak son zamanlarda bazı AVM’lerde kapanmaya başladı.   Doruk Holding'in patronu Hasip Gençer'in fabrikası icradan satılıyor

Birkaç AVM’de peş peşe aynı durum ile karşılaşınca biraz araştırdık. Gencer’in Komşu Fırın’a müşteri aradığını duyuyorduk. Geçtiğimiz haftalarda önemli bir temas yaşanmış.  

Simit Sarayı, Komşu Fırın’ı satın almak için masaya oturmuş. Görüşmelerde mesafede alınmış. Biliyorsunuz Simit Sarayı’nda yabancı ortak da var.

Yabancı ortaklar elini cebine atmayınca görüşmeler şimdilik yarım kalmış. Şimdilik diyoruz çünkü Simit Sarayı’nın Komşu Fırın’ı alma isteği halen devam ediyormuş. Yabancı ortak ikna edilirse işlem her an gerçekleşebilirmiş…

Para Dergisi

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde