Köfteci Yusuf Fenerbahçeli oluyor!

Köfteci Yusuf Fenerbahçeli oluyor!

İlk defa İstanbul’da ünlü bir caddede yer açıyor.

Köfteci Yusuf Fenerbahçeli oluyor!
16px
24px
10.01.2020 15:15
ABONE OLgoogle

1978 yılında Bursa’nın Yenişehir Kızılhisar Köyü’nde dünyaya gelen Köfteci Yusuf Akkaş, ticarete babasının köydeki kıraathanesinde başlamış.

Hayatı da Yenişehir sokaklarında öğrenmiş. Sadece dört masalı ilk köfteci dükkanını 1996’da İznik’te açmış. Ama iki yılda bu dükkan kendisine yetmemeye başlamış.

1998’de 600 kişi kapasiteli dükkanı ile bugünkü büyük restoran zincirinin temellerini yine İznik’te atmış. Köfteleri o kadar beğenilmiş ki bu dükkan da yetmeyince artan talebe cevap vermek için ikinci şubesini Orhangazi’de, üçüncü şubesini de Bursa Yalova yolu üzerinde açmış.   Kurtar bizi Yusuf Abi!.. ‘Basit bir iş’ ile gelen büyük başarı

Zaman içinde köftelerinin tadı il dışına yayılmış. Bugün Türkiye’nin en büyük köftecisi konumuna geldi. İstanbul piyasasına adım attığı tarihten bu yana özellikle iş yapmayan AVM’lerin kurtarıcısı oldu.

Bazı AVM yönetimlerinin Köfteci Yusuf’a ücretsiz yer verdiğini biliyoruz. Girdiği her AVM’yi hareketlendirmiş bir isim. Köfteci Yusuf’u yılda 50 milyon kişi ziyaret ediyor.

Kendi beyanına göre 2019 sonu cirosunun 1.2 milyar TL olması bekleniyor. Köfteci Yusuf’un İstanbul’daki şubeleri genelde iş yapmayan AVM’lerde.

Ancak, ilk defa İstanbul’da ünlü bir caddede yer açıyor. Hem de en lüks caddede.

Pek yakında Bağdat Caddesi’nin Fenerbahçe Stadyumu’na yakın noktasında açılıyormuş. “Köfteci Yusuf ünlü caddenin başını tuttu” dersek yalan olmaz…

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde