Koç, büyük karar aşamasında

Koç, büyük karar aşamasında

Koç Holding CEO'su Bulgurlu, 3-4 hafta içinde çok önemli karar alacaklarını açıkladı. İşte Bulgurlu'nun açıklamaları...

Koç, büyük karar aşamasında
16px
24px
28.05.2007 12:57
ABONE OLgoogle

Koç Holding Üst Yöneticisi (CEO) Bülent Bulgurlu, 3-4 hafta içinde verecekleri kararın Migros'un satışıyla ilgili değil, ana işleriyle ilgili olduğunu belirterek, ''Ana işlerimizi belirledikten sonra nasıl yön vereceğiz, hangilerine gireceğiz, hangilerini satacağız yeniden gözden geçireceğiz'' dedi.

Demirdöküm hisselerinin Vaillant'a satışıyla ilgili düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin, Migros'taki duruma ilişkin soruları üzerine Bulgurlu, bütün ana işlerini gözden geçirdiklerini, bunun içinde Migros'un da bulunduğunu söyledi. Bulgurlu, şöyle devam etti:

''Herhangi bir yanlış anlama olmasın diye tekrar etmek istiyorum; 3-4 hafta içinde vereceğimiz karar Migros'un satışıyla ilgili değil, sadece core (ana) işlerimizle ilgilidir. Ana işlerimizi belirledikten sonra nasıl yön vereceğiz, hangilerine gireceğiz, hangilerini satacağız yeniden gözden geçireceğiz. Strateji, yaşayan bir varlıktır. Dolayısıyla bugünkü durumu yeniden değerlendirmek istiyoruz. Bu sonucu aldıktan sonra da 3 veya 4 hafta sonra sizlerle bir basın toplantısında bunları paylaşacağız.''

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde