Kızılbük GYO'nun oteline rekor değerleme

Kızılbük GYO'nun oteline rekor değerleme

Marmaris’te yer alan Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi Lotus Gyrimenkul Değerleme şirketi tarafından 2.963.500.000 TL değerleme aldı.

Kızılbük GYO'nun oteline rekor değerleme
16px
24px
27.10.2022 18:26
ABONE OLgoogle

Bölgenin en cazip turizm yatırımlarından biri olan resort projesinin 80'i Sinpaş'a ait. Daha önce de pek çok yatırımcıların gözdesi olan projeye en son Abu Dubai şeyhlerinin ilgisi olmuştu.

Kızılbük Thermal Wellness Resot projesi içerisinde yer alan otel bloğu projesinin bu değerleme ile birlikte satış için yeni yatırımcıların da teklifte bulunacağı konuşuluyor.

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden biri olan Sinpaş ve Kızılbük GYO’nun bu büyük satış gerçekleşirse yeni kaynağı şirketin devam eden yatırımlarında kullanılacağı söyleniyor.

Kızılbük GYO’dan KAP’a yapılan açıklama şu şekilde.

Şirketimiz Yönetim Kurulu' nun 27.09.2022 tarihli kararına istinaden, Marmaris'te yer alan "Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort" projemizin 205 odalı 5 yıldızlı otel bloğunun potansiyel alıcılarla satış görüşmelerinde minumum değeri esas alınması teşkil etmek üzere Lotus Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmasının hazırladığı gayrimenkul değerleme raporuna göre otel bloğunun hali hazır durum değeri 2.260.100.000 TL, toplam bitmiş durum değeri ise 2.963.500.000 TL olarak tespit edilmiştir. Değerleme raporu ekte yer almaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde