Kime oy verdiğini kanıtlamak için pusulayı evine götürdü

Kime oy verdiğini kanıtlamak için pusulayı evine götürdü

Geçtiğimiz 14 Mayıs seçimlerinde Şanlıurfa'da oy kullanan bir vatandaş, kime oy verdiğini göstermek için oy pusulasını eşine götürdüğünü söyledi.

Kime oy verdiğini kanıtlamak için pusulayı evine götürdü
16px
24px
18.05.2023 20:42
ABONE OLgoogle

Türkiye, geçtiğimiz Pazar günü 13. Cumhurbaşkanını belirlemek için sandık başına gitti. Şanlıurfa’da Oy pusulasında Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verdiğini söyleyen vatandaş, oyunu kime verdiğini kanıtlamak için pusulayı eşine götürdüğünü belirtti. Sosyal medyada yayınlanan o video kısa sürede gündem oldu.

Şanlıurfa Olay gazetesinin haberine göre Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verdiğini ispatlamak için pusulayı eşine götürdü.

Vatandaş o anları, “Oyumu kullandım eve gittim, eşim bana dedi ‘Hacı sen oyunu kime verdin?’ Dedim ‘Kılıçdaroğlu’na verdim’ Sonra ‘İnanmıyorum’ bende çıkardım zarfı gösterdim. Bana dedi ‘Aboo sen sandığa atmamışsın’ dedim sana inandırmak için getirdim…” ifadeleriyle anlattı.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde