Kim bu Sefa Çarpışan! Yeni Tosuncuk mu!

Kim bu Sefa Çarpışan! Yeni Tosuncuk mu!

Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere birçok hükümet yetkilisi ile fotoğrafı bulunan Bolulu Sefa Çarpışan'ın lüks yaşantısının maddi kaynağı merak konusu oldu...

Kim bu Sefa Çarpışan! Yeni Tosuncuk mu!
16px
24px
06.04.2022 14:20
ABONE OLgoogle

Kendisini Cumhurbaşkanına yakın emlakçı olarak tanıtan Sefa Çarpışan'ın Sakarya'da Araplara gayrimenkul satışı yaptığı öne sürüldü.

Üzerine kayıtlı şirketi de olmayan Sefa Çarpışan'ın sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda çok lüks bir hayat sürdüğü görüldü. 

Bolu'nun Göynük ilçesinde doğan Sefa Çarpışan yakın bir zamana kadar burada yaşadı. 

Bolulu gazeteciler, Sefa Çarpışan'ın bu kadar lüks bir hayat sürecek mal varlığının olmadığını söyledi. 

Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere birçok hükümet yetkilisiyle fotoğraf çekilip, sosyal medya hesabında paylaşan Sefa Çarpışan'ın lüks yaşantısı AK Parti kulislerinde de tartışmalara neden oldu. 

Sefa Çarpışan’ın lüks yaşantısının maliyetini nasıl karşıladığı soruları AK Parti Genel merkezinde de merak konusu olduğu öğrenildi.

Cumhurbaşkanının emlakçıyım diye ortada gezien Sefa Çarpışan'ın instagram sayfasındaki resimler oldukça dikkat çekici....

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde