Kim Kardashian, Harvard'da işletme dersi verdi

Kim Kardashian, Harvard'da işletme dersi verdi

Üst düzey CEO'ların, öne çıkan siyasetçilerin ve ülkenin en başarılı isimlerinin davet edildiği Harvard İşletme Okulu'nda Kardashian'ın konuşma yapmasına farklı tepkiler geldi.

Kim Kardashian, Harvard'da işletme dersi verdi
16px
24px
21.01.2023 16:30
ABONE OLgoogle

ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian, 20 Ocak günü, dünyanın önde gelen üniversitelerinden ABD'nin Boston kentindeki Harvard'daydı.

2019'da giyim markası SKIMS'i kuran Kardashian, ABD'nin Boston kentindeki Harvard İşletme Okulu'nda başarılı girişimcilerin davet edildiği konferans serisinin son oturumunda misafir konuşmacı oldu. 

Independent Türkçe'nin bildirdiğine göre katılımcılar, reality yıldızının konferansta konuşmasının öğrenciler ve hocalar için sürpriz olduğunu belirtti.

Kardashian'ın seminerden çıktığı anları kayıt altında alan NBC10 Boston haber kanalı, öğrencilerin geçen yıl 3.2 milyar dolar değeri olan SKIMS'in kurucusunun yaklaşık 2 saatlik konuşmasını faydalı bulduğunu aktardı.

Pek çok kullanıcı, Kardashian’ın üniversite diploması olmadığı için ne tür bir tavsiye verdiğini sorguladı. Ancak Liz adlı bir öğrenci, NBC10 Boston’da Kardashian’dan çok şey öğrendiğini söyledi: “Bence pek çok insan, milyarlarca dolarlık bir şirketi yöneten biri olarak ona saygı duymuyor. Böylesine başarılı bir iş kurmuş birinden bir şeyler öğrenmek bile gerçekten heyecan vericiydi ve bence kameraların olmadığı mahremiyete sahip olup o samimi sohbeti yapabilmek özeldi.”

Öte yandan Kardashian'ın Harvard'da konuşma yapmasına Twitter'dan çok daha sert eleştiriler yapıldı.
Bir kullanıcı, "Bu çok saçma. Kim Kardashian, Harvard'ın harflerini doğru sıralayamaz bile" diye yazdı.

Başka biri de şu ifadeleri kullandı: "Kim Kardashian varlık içinde doğdu. Seks kasetini kullanarak oyunculuk ya da şarkıcılık kariyeri edinmeye çalıştı ama ikisini de beceremedi. Kim K, kurgu bir realite şov yapacak kadar zengin. Aynı zamanda hem kendisi hem de ailesi utanmaz. Harvard da artık Kardashianlar kadar demode."

Bir başkası da "Kardashian ve Harvard kelimeleri asla aynı cümlede yer almamalı" dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde