Kılıçdaroğlu, geceliği 100 Bin TL'lik otelden mi canlı yayın yaptı!

Kılıçdaroğlu, geceliği 100 Bin TL'lik otelden mi canlı yayın yaptı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam canlı yayın yaptığı otelini geceliğinin 100 Bin TL olduğu öne sürüldü.

Kılıçdaroğlu, geceliği 100 Bin TL'lik otelden mi canlı yayın yaptı!
16px
24px
31.01.2022 05:11
ABONE OLgoogle

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayımladığı videoda, "Halkımızdan vergiyle, zamlarla çalınan paraları, devasa bir trol ağını beslemek için harcıyorlar. Milletin mutfağı yangın yeri, Sarayın tek derdi illegal dinleme, mobese ile izleme, trollerle küfür kıyamet. Ahlaksızlığın sınırı yok, çocuklar bile araç..." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bu akşam, 21.00’de sarayın bana atadığı trollerimi ve Türkiye'nin tüm trollerini davet ediyorum, konuşacaklarımız var” mesajını paylaşmıştı.

Saat 21.00’da beklenen açıklamayı yapan Kılıçdaroğlu, “Halkımızdan vergiyle, zamlarla çalınan paraları, devasa bir trol ağını beslemek için harcıyorlar. Milletin mutfağı yangın yeri, Sarayın tek derdi illegal dinleme, mobese ile izleme, trollerle küfür kıyamet. Ahlaksızlığın sınırı yok, çocuklar bile araç…” dedi. Kılıçdaroğlu beklenen videoyu yayınladı! Trolleri ifşa etti

KILIÇDAROĞLU ODA FİYATI 100 BİN LİRA OLAN OTELDE mi KALIYOR

Sabah'ın haberine göre Kılıçdaroğlu'nun yayınladığı videodaki yansımadan boğaz manzaralı bir otelde kaldığı fark edildi.

Kılıçdaroğlu'nun kaldığı oteli'in Hilton olduğu ve kaldığı odaın gecelik fiyatının yaklaşık olarak 100 bin lira olduğu öne sürüldü.

Ayrıca Kılıçdaroğlu'nun otel paylaşımının ise CHP Gençlik Kollarının hesabından yapılması ise dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal medyada Kılıçdaroğlu'nun söyledikleri ile yaptıkları arasında büyük farklılıklar olduğu yönünde yorumlar yapıldı.

İMAMOĞLU DA BALIKÇIDA 48 BİN LİRALIK HESAP ÖDEMİŞTİ

Bu durum sadece Kılıçdaroğlu ile de sınırlı kalmadı. İBB Başkanı olduktan sonra 'israf düzenine son vereceğim' diyen Ekrem İmamoğlu'nun da balıkçıda 48 bin lira hesap ödediği kaydedildi.

ONGUN'DAN YARIM MİLYONLUK TATİL!

Öte yandan İBB Sözcüsü Murat Ongun'un da yurt dışında 420 bin liraya tatil yaptığı yazıldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde