Kılıçdaroğlu davete katılırsa Cumhurbaşkanı Erdoğan TOGG hediye edecek!

Kılıçdaroğlu davete katılırsa Cumhurbaşkanı Erdoğan TOGG hediye edecek!

29 Ekim'de yapılacak TOGG törenine CHP lideri Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Akşener'in de davet edildiği iddia edildi.

Kılıçdaroğlu davete katılırsa Cumhurbaşkanı Erdoğan TOGG hediye edecek!
16px
24px
23.10.2022 11:15
ABONE OLgoogle

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Amerika seyahatinde bilim insanlarıyla görüşmesine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Teknoloji ve girişimcilik için Türkiye’deki teknoparkları gezebilirsiniz” demişti.

Kılıçdaroğlu'nun son TEKNOFEST’e katıldığını hatırlatmıştı. Bu tartışmalara değinen Hürriyet Gazetesi'nden Hande Fırat bugünkü yazısında dikkat çeken bir kulisi yazdı. 

Türkiye'nin elektrikli arabası olan TOGG Gemlik Kampusu’nun açılış törenine günler kaldı. 29 Ekim'de gerçekleştirilecek tören seri üretime hazır hale gelen araçlar banttan indirilecek. Bu törene iddiaya göre Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener de davet edildi.

Fırat davete ilişkin şunları yazdı:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da TOGG’un 29 Ekim’de yapılacak törenine davet edilmiş. Sadece o değil Millet İttifakı’nın ikinci büyük ortağı İYİ Parti Lideri Meral Akşener’e de davetiye gitmiş. TOGG sadece bir otomobil değil, girişimcilik, teknoloji ve inovasyonun buluştuğu fikri mülkiyet hakları tamamen Türkiye’ye ait, doğuştan elektrikli bir otomobil. 29 Ekim’de seri üretime hazır hale gelen araçların banttan indirilmesi ise tarihi olacak. Törene son dönem teknolojiye ilgisi dikkat çeken Kılıçdaroğlu ve Akşener katılacaklar mı, göreceğiz.

ERDOĞAN TOGG HEDİYE EDEBİLİR

Ancak davete icabet olursa Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kemal Bey’e bir TOGG hediye etmesi sürpriz olmaz.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde