Kılıçdaroğlu: Londra'dan temiz parayı bulup getireceğim

Kılıçdaroğlu: Londra'dan temiz parayı bulup getireceğim

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 'Temiz paranın girdiği sokaktan, kirli para hemen kaçar. Ben bu parayı bulup getireceğim. Bunun için Londra’dayım' açıklamasında bulundu.

Kılıçdaroğlu: Londra'dan temiz parayı bulup getireceğim
16px
24px
03.11.2022 07:51
ABONE OLgoogle

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından, İngiltere'nin başkenti Londra'ya yaptığı ziyaret hakkında açıklamada bulundu.

"Temiz paranın girdiği sokaktan, kirli para hemen kaçar. Ben bu parayı bulup getireceğim. Bunun için Londra’dayım" diyen Kılıçdaroğlu, "Burada görüşeceğim bazı yatırım bankaları ve girişim sermayesi fonları dünyada 5 Trilyon Dolar parayı yönetiyor. Halkımdan ricam, sabırla Kasım sonunu bekleyin" dedi.

'Kasım sonunu bekleyin'

Kasım ayı sonunun beklenmesi gerektiğini öne süren Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şu şekilde: 

"Türkiye’yi önce maddi açıdan batırdılar. Sonra da kara paraya izin verdiler ve manevi olarak batırma süreci başladı. Erdoğan güya sigaraya karşı. Ama kara parada sorun yok. Ülkeyi gri listeye soktular. Kara para pisliğinin bulaştığı ülkeler listesi bu.

Kara para ile şehirlerimize mafya geldi.  Uluslararası uyuşturucu baronlarına sesleniyorum, şehirlerimizi terk edin. Seçimi aldıktan sonra peşinize düşeceğiz.

Peki çözüm nerede. Çözüm temiz parayı, temiz yatırımcıyı ülkeye getirmektedir. O paralarla, o yatırımlarla gençleri sokaklardaki bu bataklıktan çekip alacağız.

Temiz paranın girdiği sokaktan, kirli para hemen kaçar. Ben bu parayı bulup getireceğim. Bunun için Londra’dayım. Burada görüşeceğim bazı yatırım bankaları ve girişim sermayesi fonları dünyada 5 Trilyon Dolar parayı yönetiyor. Halkımdan ricam, sabırla Kasım sonunu bekleyin."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde