Kılıçdaroğlu: Erdoğan kontrolünü kaybedip bana hakaret ediyor

Kılıçdaroğlu: Erdoğan kontrolünü kaybedip bana hakaret ediyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisi için kullandığı "Terbiyesiz herif" ifadesine yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu: Erdoğan kontrolünü kaybedip bana hakaret ediyor
16px
24px
17.02.2021 16:44
ABONE OLgoogle

Kılıçdaroğlu, "Bugün bana hakaret ediyor. Kontrolünü kaybedip 'terbiyesiz' bile diyor. Niçin söylüyor bunları? Ben 16 şehidimizin hakkını savunduğum için" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Ankara'da partisinin il kongresinde kendisi için "Terbiyesiz herif, sana Milli Savunma Bakanımı İçişleri Bakanımı gönderiyorum. Sen bunlara layık değilsin" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi.  Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Terbiyesiz herif...

Kılıçdaroğlu, kişisel Twitter hesabında "İnsan için ahlak, elbiseden daha önemlidir" notuyla paylaştığı videoda şunları söyledi:

?ref_src=twsrc%5Etfw">February 17, 2021

"Bugün Erdoğan bana hakaret ediyor. Kontrolünü kaybedip terbiyesiz bile diyor. Niçin söylüyor bunları? Ben 16 şehidimizin hakkını savunduğum için. Kendisine 5 soru sordum. En azından toplum neyin ne olduğunu öğrensin diye.

'İşin reklamına kaçıyorsun'

Sen tüm bunları bırakıp bana hakaret ediyorsun. İşin reklamına kaçıyorsun. 16 şehidimizin hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceğim ve o 5 sorunun cevabını mutlaka senden alacağım."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde